Kek Mama magazine: hét magazine voor moeders

02.02.2022 10:45
kek mama magazine voor moeders

Kek Mama is dé 360° glossy voor moeders. Voor leuke vrouwen die ook moeder zijn: vrouwen die alles uit het leven willen halen (moederschap, carrière, sociaal leven) en zich daar níet schuldig over voelen.

Kek Mama biedt drukke moeders met het blad een heerlijk momentje voor zichzelf: genieten, lachen, verrast worden. Met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews, herkenbare columns en fijne lifestyletips. Kek Mama magazine gaat over relaties, jezelf en opvoeden. Kek Mama heeft humor, zelfspot, is scherp en op ‘t randje.

Magazine voor moeders: herkenbaar, dichtbij en persoonlijk

Kek Mama, het magazine voor moeders, is dichtbij, persoonlijk en toegankelijk voor iedereen. Wij vinden: iedere moeder doet het goed zoals ze het doet. We vertellen onze lezeressen nooit wat ze moeten doen, dat maken ze zelf wel uit. We laten wél zien hoe anderen het aanpakken. Bij het lezen van de glossy denk je vaak: ‘wat fijn dat zij dat ook heeft’ of juist ‘wat fijn dat ik dat níet heb’.

 

Neem een abonnement op Kek Mama en profiteer van fijne aanbiedingen!

 

Kek Mama magazine is een tikkie brutaal

Het blad focust zich op de vrouw, die ook moeder is. Alle verhalen in het blad zijn herkenbaar, dichtbij en geschreven op een lichte toon: met humor, een tikkie brutaal en soms op het randje. Maar wel vrolijk, met zelfspot en relativering. Verder is Kek Mama eigentijds, trendy, met veel fashion en lifestyle. Hierdoor krijg je een luxe gevoel. Er staat altijd een BN’er op de cover.

 

Verschijning en themanummers Kek Mama

Het tijdschrift Kek Mama verschijnt 16 keer per jaar: 12 reguliere edities met grote BN’er-interviews en 4 specials. De themanummers van 2022 zijn: 

  • mombracing
  • zomer 
  • liefde/sex
  • winter

 

Aan alle moeders: 

Ben jij benieuwd naar de eerlijke verhalen, persoonlijke interviews, herkenbare columns en mode- en lifestyle-tips over het moeder zijn? Word dan nu abonnee van Kek Mama, profiteer van deze aanbieding!