Déze BN’ers verwachten een baby in 2021

20.01.2021 21:10
bners verwachten baby in 2021

Tik, tok, tik, tok…. Voor de zwangere BN’ers uit onderstaand lijstje is het aftellen geblazen, want zij verwachten een baby in 2021. Was die quarantaine toch nog ergens goed voor ;).

Rose Bertram

‘Ik kon het niet langer voor me houden’, schrijft het model naast een foto waarop zij haar babybuik laat zien. Ze is ‘enorm enthousiast’ dat Naleya een grote zus wordt.

 

Tommie Christiaan

‘Zien jullie dat mini buikje’, schrijft Tommie bij een foto van zijn vriendin. ‘Onze grootste wens komt uit en we zijn zo dankbaar en gelukkig dat we dit mogen meemaken. Het gaat super goed met Jamie en we genieten heel erg van de zwangerschap.’

 

Daley Blind en Candy-Rae Fleur

‘We hebben jullie wat te vertellen’, schrijft Candy-rae bij een foto met Daley, hun zoontje en hond. ‘Lowen wordt binnenkort een grote broer.’ 

 

Kim Kötter

Kek Mama-vlogger Kim Kötter en haar man Jaap Reesema verwachten hun derde kindje. Extra bijzonder: in tegenstelling tot haar eerdere zwangerschappen kwam er deze keer geen IVF-traject aan te pas. Met andere woorden: ook voor Kim en Jaap was de zwangerschap een complete verrassing.

 

Lees ook
Deze foto verdient de prijs voor ‘zwangerschapsaankondiging van het jaar’ >

 

Marlijn Weerdenburg

De presentatrice en actrice onthulde het mooie nieuws in de podcast Podnataal. Marlijn was daar te gast om te praten over de bevalling van haar zoontje Teun (3) en vertelde aan het eind van de aflevering dat zij opnieuw zwanger is.

 

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah verwachten hun eerste kind. Dat deelde het koppel met een lieve foto op Instagram. Op de foto dragen de twee toekomstige ouders, die al meer dan tien jaar bij elkaar zijn, dezelfde sneakers. Ook houden ze een paar kinderschoenen vast.

 

Noortje Herlaar en Barry Atsma

Noortje Herlaar had groot nieuws op de rode loper van het Gouden Kalveren gala: “Ik ben niet alleen”, zei de stralende Noortje tegen RTL Boulevard.

 

Jennifer Hoffman

‘Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven’, schreef de actrice als aankondiging. Haar vriend Dorian Geis, met wie ze sinds twee jaar samen is, is namelijk half Frans en half Amerikaans. 

 

Amber Brantsen

Nieuwslezeres Amber Brantsen werd in juli onwel tijdens het NOS Journaal. Veel mensen maakten zich na afloop zorgen over haar gezondheid, maar de oorzaak was allang duidelijk: ze is zwanger!

 

Nienke Plas

‘Wij zijn helemaal op van geluk. Er groeit een kleine Stjeward in mijn buik’, schreef Nienke, verwijzend naar de achternaam van haar man.

 

Sanne Langelaar

‘Verrassing! Kijk eens wat ik de afgelopen weken voor jullie verstopt heb’, schreef de 36-jarige actrice bij een filmpje waarop ze haar babybuik laat zien. ‘David en ik zijn dolblij dat we eindelijk kunnen delen dat Sam een grote broer gaat worden.’

 

Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly en haar partner Beer Muller hebben samen al een zoon, Yono, die april 2019 ter wereld kwam. 

 

Sarah Chronis

‘We zijn ongelofelijk dankbaar en kunnen niet wachten om straks in de lente ons zoontje te ontmoeten’, schrijft de 34-jarige actrice bij een foto waarop ze trots haar buik toont. Sarah en haar partner Kay zijn al jaren samen. De twee speelden vorig jaar ook geliefden in de serie Nieuwe Buren.

 

Teske de Schepper

Teske had al langer een kinderwens, zo blijkt uit de YouTube-video waarin ze meer vertelt over haar zwangerschap. Ook deelt ze hierin het moment dat ze haar vriend verrast met de positieve test.

 

Bo Maerten

Opvallend genoeg ontdekte Bo haar zwangerschap tijdens opnames van de nieuwe film Zwanger & Co waarin ze een studente speelt die ook zwanger raakt.

 

Merel Westrik

Eerder vertelde de presentatrice in een interview met de Volkskrant al openhartig over haar kinderwens. “Ik ben een uitsteller, maar ik kan me niet voorstellen dat het me níét gaat gebeuren. (…) Maar ik vind het ook doodeng. De allergrootste verantwoordelijkheid die je kan nemen, waar je de rest van je leven aan vastzit, en waarvan je zeker weet dat al je zorgen en angsten bewaarheid gaan worden in die kinderen.”

 

Noëlle en Ferri Somogyi

Noëlle en Ferri Somogyi zitten binnenkort dubbel in de luiers: het stel krijgt samen een eeneiige tweeling. ‘Véda wordt grote zus! ‘, schrijft Noëlle op Instagram. ‘We zijn heel blij en dankbaar dat er twee druktemakertjes op komst zijn.’

 

Lisette Wellens

Collega Nikki hield na een paar korte nieuwsstukjes ineens een prikstok met een slabbetje vast, met daarop het logo van WNL. ‘Want lieve Lisette, jij bent zwanger!’, waarop de presentatrice stralend het slabbetje in ontvangst nam.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >