bners verwachten baby in 2021

Tik, tok, tik, tok.... Voor de zwangere BN'ers uit onderstaand lijstje is het aftellen geblazen, want zij verwachten een baby in 2021. Was die quarantaine toch nog ergens goed voor ;).

Rose Bertram

rose_bertram_en_gregory_van_der_wiel

Article continues after the ad

'Ik kon het niet langer voor me houden', schrijft het model naast een foto waarop zij haar babybuik laat zien. Ze is 'enorm enthousiast' dat Naleya een grote zus wordt.

 

Tommie Christiaan

tommie_christiaan_en_vriendin

'Zien jullie dat mini buikje', schrijft Tommie bij een foto van zijn vriendin. 'Onze grootste wens komt uit en we zijn zo dankbaar en gelukkig dat we dit mogen meemaken. Het gaat super goed met Jamie en we genieten heel erg van de zwangerschap.'

 

Danny Vera

Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu kunnen hun geluk niet op: na vier jaar mogen ze eindelijk van de daken schreeuwen dat ze ouders worden. 'Je liet ons bijna 4 jaar lang op je wachten, maar we mogen je dan eindelijk dit jaar verwelkomen in de Vera familie.'

 

Daley Blind en Candy-Rae Fleur

candy-rae_fleur_en_daley_blind

'We hebben jullie wat te vertellen', schrijft Candy-rae bij een foto met Daley, hun zoontje en hond. 'Lowen wordt binnenkort een grote broer.' 

 

Kim Kötter

bners verwachten baby in 2021

Kek Mama-vlogger Kim Kötter en haar man Jaap Reesema verwachten hun derde kindje. Extra bijzonder: in tegenstelling tot haar eerdere zwangerschappen kwam er deze keer geen IVF-traject aan te pas. Met andere woorden: ook voor Kim en Jaap was de zwangerschap een complete verrassing.

 

Lees ook
Deze foto verdient de prijs voor 'zwangerschapsaankondiging van het jaar' >

 

Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg

De presentatrice en actrice onthulde het mooie nieuws in de podcast Podnataal. Marlijn was daar te gast om te praten over de bevalling van haar zoontje Teun (3) en vertelde aan het eind van de aflevering dat zij opnieuw zwanger is.

 

Kraantje Pappie

kraantje_pappie_en_vriendin_sarah

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah verwachten hun eerste kind. Dat deelde het koppel met een lieve foto op Instagram. Op de foto dragen de twee toekomstige ouders, die al meer dan tien jaar bij elkaar zijn, dezelfde sneakers. Ook houden ze een paar kinderschoenen vast.

 

Noortje Herlaar en Barry Atsma

noortje_herlaar_barry_atsma

Noortje Herlaar had groot nieuws op de rode loper van het Gouden Kalveren gala: “Ik ben niet alleen”, zei de stralende Noortje tegen RTL Boulevard.

 

Jennifer Hoffman

'Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven', schreef de actrice als aankondiging. Haar vriend Dorian Geis, met wie ze sinds twee jaar samen is, is namelijk half Frans en half Amerikaans. 

 

Amber Brantsen

amber_brantsen

Nieuwslezeres Amber Brantsen werd in juli onwel tijdens het NOS Journaal. Veel mensen maakten zich na afloop zorgen over haar gezondheid, maar de oorzaak was allang duidelijk: ze is zwanger!

 

Jelka van Houten en Henry van Loon

jelka_van_houten

De actrice en komiek, die sinds 2018 samen zijn, maakten in juni bekend hun eerste kindje samen te verwachten. Jelka heeft met haar ex-man al twee kinderen.

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >