Kim Kötter verrast iedereen met gigantisch babynieuws: ‘Dit hadden we nooit verwacht’

10.08.2020 07:00
Kim-kotter-zwanger

Wat een práchtig nieuws: Kek Mama-vlogger Kim Kötter en haar man Jaap Reesema verwachten hun derde kind. Kim maakte het nieuws bekend in een extra vlog.

Extra bijzonder: in tegenstelling tot haar eerdere zwangerschappen kwam er deze keer geen IVF-traject aan te pas. Met andere woorden: ook voor Kim en Jaap was de zwangerschap een complete verrassing.

 

 

Out in the open

In de video is te zien dat Kim vrienden, familie en natuurlijk zoons Muck en Youp het blije babynieuws vertelt. “Het is geen grapje. Het gaat echt om ons. En ik vind het echt zo fijn dat het nu out in the open is en dat ik mijn buik gewoon kan laten gaan, want die is al best wel dik”, vertelt Kim. Ook vertelt ze dat in het begin behoorlijk veel last had van misselijkheid, maar dat de baby helemaal gezond is en de echo’s er goed uit zien. Het derde kindje van Kim en Jaap zal rond Valentijnsdag 2021 geboren worden.

 

IVF

Eerder vertelde Kim al in Kek Mama over haar IVF-traject en ook deelde ze deze openhartige post op Instagram, waarin ze schreef: ‘Mega dankbaar dat het allemaal kan. Het was een behoorlijk proces, maar erg bijzonder.’

 

 

Nog meer Kek Mama?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief >