Mooi babynieuws voor NOS-nieuwslezeres Amber Brantsen

23.07.2020 13:18
amber_brantsen

Nieuwslezeres Amber Brantsen werd begin deze maand onwel tijdens het NOS Journaal. Veel mensen maakten zich na afloop zorgen over haar gezondheid, maar de oorzaak was allang duidelijk: ze is zwanger!

‘Rachid Finge en ik willen je graag iets vertellen’, kondigt de 30-jarige Amber aan bij een filmpje waaruit blijkt dat er een baby op komst is. ‘Nadat de kleine twee weken geleden al zijn/haar eerste publieke tv-optreden had, heb ik veel vragen gekregen over mijn gezondheid. Ik ben op sociale media gediagnosticeerd met van alles, maar geen zorgen, de oorzaak was allang duidelijk.’

 

Lees ook
Deze foto verdient de prijs voor ‘zwangerschapsaankondiging van het jaar’ >

 

Februari

De journalist is in februari uitgerekend. Amber en Rachid, die jarenlang actief was als nieuwslezer op de radio en nu werkzaam is bij Google, zijn al enkele jaren samen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij verwachten in februari 2021 ons eerste kindje! ❤️ . Nadat de kleine twee weken geleden al zijn/haar eerste publieke tv-optreden had, heb ik veel vragen gekregen over mijn gezondheid. Ik ben op sociale media gediagnosticeerd met vanalles, maar geen zorgen, de oorzaak was allang duidelijk. . Dat gezegd hebbende beleef ik een behoorlijk heftig eerste trimester. Misselijkheid in combinatie met een extreem lage bloeddruk is een slechte mix. Ik voel me dan ook erg beroerd en dat is de reden dat ik momenteel even niet op tv ben. . Ze zeggen dat het beter wordt, dus daar hou ik me aan vast. En ondanks alles zijn we natuurlijk ontzettend dankbaar dat er een kleintje onderweg is! . Veel liefs, Amber

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen) op

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!