Actrice Bo Maerten in verwachting van eerste kindje

10.12.2020 17:12
bo_maerten

Mooi babynieuws: Bo Maerten wordt moeder. De 28-jarige actrice en haar vriend verwachten volgend jaar hun eerste kindje.

Opvallend genoeg ontdekte Bo haar zwangerschap tijdens opnames van de nieuwe film Zwanger & Co waarin ze een studente speelt die ook zwanger raakt.

 

‘Heel gek’

“Het was heel gek”, vertelt ze aan RTL Boulevard. “Eind augustus begonnen de opnames voor Zwanger & Co. Maar ik kwam er dus ook in die periode achter dat ik zelf zwanger was. Dus dat liep heel gek in elkaar over.” Wanneer Bo is uitgerekend, is niet bekend. 

 

Lees ook
Deze foto verdient de prijs voor ‘zwangerschapsaankondiging van het jaar’ >

 

Zwanger & Co

Zwanger & Co is een moderne kijk op het ouderschap. Wat moet je eigenlijk doen om een goede ouder te zijn? In samenwerking met mediapartner Kek Mama gaan we daar in Zwanger & Co op een humoristische en herkenbare manier achter komen. Het scenario, naar een idee van executive producer Daan Mollema (Verliefd op Cuba), wordt geschreven door Jacqueline Epskamp (Pak van mijn Hart), geproduceerd door Ingmar Menning (De Luizenmoeder) en geregisseerd door Hans Somers (Mannen van Mars).  

 

Beeld: Instagram

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >