Marlijn Weerdenburg deelt fantastisch babynieuws

14.10.2020 08:31
Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is in verwachting van haar tweede kindje. De presentatrice en actrice onthulde het blije nieuws in de podcast Podnataal.

Marlijn was daar te gast om te praten over de bevalling van haar zoontje Teun (3) en vertelde aan het eind van de aflevering dat zij opnieuw zwanger is.

 

Genieten

“Daar ben ik heel blij om, dat ik weer moeder mag worden en dat Teun dus een broertje of zusje krijgt”, aldus de actrice. “Ik ben benieuwd hoe gaat het zijn die eerste maanden, zou ik er nu meer van kunnen genieten?” Op misselijkheid en vermoeidheid na, heeft Marlijn gelukkig verder geen klachten. “Dat neem ik er gewoon bij. Er wordt een kindje gemaakt, dat is fantastisch.”

 

Lees ook
Deze foto verdient de prijs voor ‘zwangerschapsaankondiging van het jaar’ >

 

Babytijd

Twee jaar geleden vertelde Marlijn in een openhartig interview in Kek Mama over Teuns babytijd, de band met haar ouders en de combinatie tussen werk en gezin. “Sinds Teun er is, hou ik me trouw aan vier dagen per week werken. Paul is geluidsman en werkt lange, onregelmatige dagen. Hij probeert de donderdagen vrij te zijn, ik de dinsdagen. Dan rijd ik ’s middags naar mijn ouders in Brabant, lunchen we gezellig samen en slaapt Teun daar. Op woensdagmiddag brengen mijn ouders hem weer terug.”

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >