Paracetamol tijdens je zwangerschap? Deze app geeft antwoord

15.05.2024 12:11

Ben je in blijde verwachting maar zit je met prangende vragen over het gebruik van paracetamol, maagzuurremmers of neussprays? Met de MediMama app van Moeders van Morgen Lareb heb je nu alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Handige tool

De MediMama app is een en handige tool die je helpt om in een oogwenk te controleren of een bepaald medicijn veilig is tijdens de zwangerschap. Met informatie over zo’n tweehonderd medicijnen die zonder recept verkrijgbaar zijn, ben je altijd goed geïnformeerd en voorbereid.

Naast het checken van medicijnen, biedt de app ook slimme alternatieven voor het geval een medicijn niet geschikt blijkt te zijn. De app bevat ook nuttige tips en tricks voor veelvoorkomende kwaaltjes zoals maagzuur, hoofdpijn of een vervelende verkoudheid. Zo hoef je nooit meer te twijfelen en heb je altijd de juiste informatie bij de hand – want de gezondheid van jou en je kleintje staat altijd voorop!

Lees ook – Medicijnen op maat: dosisplatform voor zwangere vrouwen

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.