Keuzestress: Kylie Jenner twijfelt nog steeds over naam zoontje

29.09.2022 12:23
kylie_jenner_en_travis_scott

Krap zeven weken na de geboorte van zoontje Wolf, besloten Kylie Jenner en Travis Scott z’n naam te veranderen. Zeven maanden later zijn de twee er nog steeds niet over uit.

Officieel heet het jochie nog Wolf Webster, al noemen Kylie en Travis hem anders. Voor welke naam ze hebben gekozen, is nog niet bekend. “We noemen hem geen Wolf. We zijn er nog niet klaar voor om het te delen”, vertelde ze eerder deze maand in The Late Late Show With James Corden. Reden? Travis twijfelt nog steeds over de nieuwe naam. “Dan zegt hij: ‘Oh, dit is ook een leuke naam’, waarop ik zeg: ‘We kunnen dit niet nog eens doen’. We wachten wel tot hij zichzelf een naam geeft”, aldus Kylie.

Hulp van Khloé

In realityserie The Kardashians vertelt Kylie, die op 2 februari beviel van haar zoontje, dat een babynaam niet zomaar kwam aanwaaien. “We dachten dat we het wel zouden weten als we hem zagen, maar dat gebeurde niet. 24 uur voordat we zijn geboortecertificaat moesten tekenen – anders werd hij geregistreerd zonder naam – voelde ik ineens druk.” Zus Khloé kwam met het idee om het jongetje Wolf te noemen. “Ik vond de letters WW leuk, dus we hebben Wolf Webster ingevuld. Maar vlak na het tekenen, dacht ik: wat heb ik gedaan?”

Geen Wolf

Inmiddels weten we allemaal hoe dat afliep: Kylie en Travis besloten de naam van hun zoontje te veranderen. ‘Even voor jullie informatie, de naam van onze zoon is niet langer Wolf’, schreef Kylie zeven weken na zijn geboorte op Instagram. ‘We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste.’ De naam van hun 4-jarige dochter is trouwens wel hetzelfde gebleven: Stormi.

Bron: US Magazine, RTL Boulevard

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.