Deze bn’ers zijn zwanger en dit is (ongeveer) hun uitgerekende datum

30.08.2023 16:37
bn'ers zwanger Beeld: Unsplash

Het lijkt een vruchtbare tijd in sterrenland. De ene na de andere bn’er kondigt aan (opnieuw) zwanger te zijn. Altijd leuk om de verhalen van zwangere vrouwen te volgen, of het prille begin van het moederschap te kunnen bekijken. Maar wie zijn er op dit moment ook alweer allemaal in verwachting en wanneer gaan ze ongeveer bevallen? Wij helpen je even herinneren!

Jessie Jazz Vuijk

Instagram @jessiejazzvuijk

Jessie Jazz (28) krijgt samen met haar vriend Kaj Gorgels (32) een jongetje. Ze is uitgerekend op 7 oktober en is bijzonder openhartig over haar zwangerschap, die volgde op een moeilijke periode waarin ze een miskraam had en haar vader verloor.

Rianne Meijer

Foto: Instagram @rianne.meijer

Samen met haar man Roy verwacht Rianne Meijer (30) een zoontje in november. Het is hun eerste kindje, nadat Rianne eerder twee miskramen kreeg en hier ook zeer openhartig over sprak op social media.

Eva Jinek

Foto: Instagram @evajinek

Eva Jinek kondigde in februari aan dat ze zwanger is van haar tweede kind, dat ze samen met Dex van der Voorn krijgt. Over de zwangere bn’er werd veel gezegd en geschreven, maar daar trok de presentatrice zich niets van aan. Wanneer ze uitgerekend is weten we niet, maar alles wijst erop dat ze elk moment kan gaan bevallen.

Anna Nooshin

Foto: @instagram @annanooshin

Anna Nooshin (36) maakte kortgeleden bekend dat ze een kindje krijgt met een andere bn’er: acteur Thijs Boermans (26). Wat de twee krijgen is niet bekend; op Instagram laat Anna weten waarschijnlijk geen gender reveal te gaan doen. Ook is nog onbekend wanneer ze is uitgerekend.

Lees ook: Adele wil snel weer moeder worden: ‘Heb al lijstje babynamen’

Pip Pellens

Foto: Instagram @pippellens

Pip Pellens (29) en mede acteur Pim Wessels (32) krijgen samen ergens eind september/begin oktober een meisje. Het is het eerste kindje van Pip.

Yvonne Coldeweijer

Foto: screenshot uit filmpje Instagram @lifeofyvonne

Yvonne Coldeweijer (36) is zwanger van haar eerste kindje. Over veel dingen – waaronder haar relatie – is de roddelkoningin gesloten, maar over de uitgerekende datum is ze heel open: 11 december! Hopen dat ze niet met andere bn’ers die zwanger zijn op de zwangerschapsyoga belandt…

Josje Huisman

In mei maakte Josje Huisman (37) bekend dat ze voor de tweede keer moeder wordt. In oktober krijgt ze een jongetje met haar vriend Leon Tanate. Met haar ex Cle Gyimah kreeg ze zoontje Kamari (4).

Lees ook: Josje Huisman: ‘Zwanger zijn is toch een soort superpower’

Monique Smit

Foto: Instagram @moniquesmit_insta

Zangeres Monique Smit had al twee zoontjes, Noah (7) en Luca (3), met haar partner Martijn Molleman. Ze verwachten nu een dochtertje in oktober.

Lisa Loeb

Cabaretière en De slimste mens-winnares Lisa Loeb (34) en haar partner Daniel Paarlberg zijn in verwachting van hun eerste kind. Wanneer ze precies is uitgerekend is niet bekend, maar aangezien ze 15 weken zwanger is, zal de uitgerekende datum waarschijnlijk in februari 2024 zijn.