Rik heeft een fling met de Engelse Jody: ‘Een verzetje tijdens een saai werkbezoek’

12.05.2021 21:07
bijman rik fling Engelse Jody verzetje Beeld: Shutterstock

Rik (33) heeft al anderhalf jaar lang een fling met de getrouwde, Engelse Jody wanneer ze, elke maand, voor werkbezoek een paar dagen in Amsterdam is.

Rik (33): “Elke relatiesite heb ik wel zo’n beetje uitgespeeld. Tinder, Happn, Badoo, ik swipete en appte me een ongeluk en sprak regelmatig af voor seks. Toch bleef niemand hangen. Ik ben of te kritisch of te ongeduldig. Het lukte me niet om lang verliefd op iemand te blijven. Als de ergste verliefdheid over was, zakte de seks en mijn interesse vaak weg. Mijn ex-vriendin noemde mij een man met bindingsangst. Ik weet niet of ik echt bang ben, maar ik vind relaties snel saai worden. Toch heb ik nu al anderhalf jaar lang een soort fling met Jody.
 

No strings attached

Jody woont in Engeland. Ik weet niets van haar leven, anders dan dat ze daar getrouwd is, twee kinderen en een hond heeft. Ze is CEO van een kledingmerk en komt elke maand een paar dagen naar Amsterdam. Ze verblijft dan in een hotel. Haar advertentie op Tinder was heel helder: ze zocht die avonden Nederlands gezelschap. Maar no strings attached, dus: zonder verplichting.

Een man mocht geen aanspraak op haar maken, niets meer eisen dan die vier nachten per maand. In ruil daarvoor zou zij hem niet teleurstellen. Ik vond het spannend. Vond vooral haar heel spannend. Jody’s foto’s waren een tikje ordinair. Haar gezicht kon ik amper zien, want verscholen achter een vilten hoed en zonnebril. Maar van haar lijf zag je des te meer: grote, volle borsten in een strakke tijgertop, kort rokje, lange laarzen met hakken. Helemaal mijn type.
 

Lees ook
Mama gaat vreemd: ‘Mijn man en ik hebben al twee jaar geen seks meer’ >

 

Match

Blijkbaar viel mijn foto ook in de smaak, want we werden een Tindermatch en na een paar berichtjes over en weer, spraken we af. In haar hotelsuite. Ze opende de deur en voor ik het wist lagen we al op de grond, wild kleding van elkaars lijf af trekkend. Die eerste keer hebben we vier uur aan één stuk door gevreeën. Ik kon op een gegeven moment echt niet meer. Maar de avond erna lag ik weer in haar bed. En zo is het gebleven. Ik ben echt onder de indruk van haar. Ze weet wat ze wil, zowel qua carrière als in bed. Jody heeft een enorme sex drive. Voor haar ben ik een verzetje tijdens een saai werkbezoek, voor mij is ze mijn maandelijkse work-out.
 

‘Nog geen nacht saai geweest’

Meestal appt ze me zodra ze weet wanneer ze precies komt en blok ik die avonden in mijn agenda. Dat vind ik geen verplichting. Het zijn er maar vier per maand, dat is te doen. En het is altijd een feestje. De ene keer wil ze mij vastbinden en kleedt ze zich in strak latex of leer. De andere keer krijg ik een superlieve body-to-body massage met veel olie en vallen we in elkaar verstrengeld in slaap. Of ze bestelt voor een weeshuis aan sushi en ijs dat we in bed opeten, terwijl we series kijken en eindigen al seksend onder de douche. Met Jody is het nog geen nacht saai geweest.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

Meer verhalen over liefde en seks? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >