Mama gaat vreemd: ‘Mijn man en ik hebben al twee jaar geen seks meer’

24.04.2022 11:02
mama gaat vreemd Claire Beeld: Unsplash

Claire (33), acht jaar een relatie met Daniël en een zoon van 7. Claire heeft al twee jaar geen seks meer gehad met Daniël, maar uit elkaar gaan? Daar moet ze niet aan denken. Dan maar af en toe een vriendje.

“Zo wil ik het niet meer, zei ik tegen Daniël nadat hij van me afrolde. De hele vrijpartij had exact drie minuten en twintig seconden geduurd. Inclusief voorspel. Ik had het bijgehouden op de wekkerradio.

Daniël had niks gemerkt van mijn passieve houding. Seks met hem is voor mij een moetje. Na afloop deelde ik hem mede dat ik op deze manier niet meer wilde vrijen. Ik wilde meer passie in bed, een langer voorspel, speeltjes, rollenspelen voor mijn part. Dat is nu twee jaar geleden en meteen ook de laatste keer dat we het deden. Daniël knikte dat hij het snapte en heeft me nooit meer aangeraakt. Hij heeft sowieso geen hoog libido.

Dromen

Het hele onderwerp verdween van tafel. We kusten elkaar nog wel, sliepen zomers naakt, maar het bleef bij een knuffel en een kusje. Ik werd steeds chagrijniger en dat maakte de sfeer thuis er niet beter op. Elke nacht droomde ik over stomende seks. Uiteindelijk ben ik het buiten de deur gaan zoeken. Daarvoor hoefde ik niet veel moeite te doen. Trek een sexy rokje en strakke top aan en tijdens de avondvierdaagse cirkelen er meteen allemaal mannen om je heen. Op het schoolplein kleedden vaders me uit met hun ogen.

Het duurde niet lang of er werd toegehapt. Eerst door een vader met wie ik op zijn papadag in bed belandde. Later volgde nog een keer een trio met een vriend van hem. Sindsdien heb ik regelmatig seks, met allerlei mannen. Het is zo simpel ze te versieren. Het gros van die mannen is ook getrouwd, dat is fijn want dan zijn zij ook gebaat bij discretie. Mijn dates hebben één ding gemeen: ze hebben niks te betekenen. Leuk voor een of twee keer.

Lees ook
Mama gaat vreemd: ‘Ik wilde zo graag weer eens flirten en zoenen’ >

Winwin-situatie

Nee, ik denk niet dat Daniël er ook zo makkelijk over zou denken, maar wat is het alternatief? We hebben nu al twee jaar geen seks meer. Hij kan dat, ik niet. Uit elkaar gaan wil ik niet, daarvoor hou ik teveel van hem. Ik denk dat ik een leukere partner ben als ik seksueel aan mijn trekken kom. Ik ben vrolijker en maak minder ruzie. Vreemdgaan is wat mij betreft een win-win-situatie.”
Dit verhaal heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

Meer Kek Mama? In onze voordeelshop vind je de leukste producten met korting.