leukste series volwassenen Videoland
Beeld: Shutterstock

Zit je te zappen maar is er werkelijk niets op tv? Zet Videoland dan maar aan, want daar vind je tig fijne series. Dit zijn de leukste op een rij. 

Nurses

Article continues after the ad

Grey’s Anatomy uitgespeeld? Vul je avonden met deze nieuwe ziekenhuisserie, die zich afspeelt in Toronto. Bekend concept: vijf jonge verpleegkundigen werken in een druk ziekenhuis, maar kampen ook met hun eigen problemen.

 

Follow de Soa

Als een snelverspreidende soa plotseling bij de net ontmaagde student Esmée terechtkomt, gaat ze op onderzoek uit. Waar komt het vandaan? Ze ontdekt alle ins en outs over het seksleven van haar klasgenoten.

 

The Bold Type

Beste vriendinnen Jane, Sutton en Kat werken bij het grote lifestylemagazine Scarlet. De serie zit vol maatschappelijke issues en herkenbare situaties: ingewikkelde relaties, vervelende collega’s en gênante momenten. En je kunt lekker doorkijken, want seizoen 1 t/m 5 (de laatste) staan online. 

 

Flashforward

Door een wereldwijde gebeurtenis krijgt iedereen op de wereld een flits van z'n eigen toekomst te zien. FBI-agent Mark Benford en zijn partner Demetri Noh moeten erachter zien te komen hoe dat komt. Om uit te vinden wat deze 'flashforward' heeft veroorzaakt, zetten ze het Mosaic Collective op om gegevens te verzamelen van wat iedereen heeft gezien.

 

Meisje van Plezier

Huisvrouw Nadine gaat aan de slag als escortgirl, omdat ze het financieel niet meer trekt. Daardoor komt haar vriendschap met Meryem op het spel te staan.

 

Prince Charming

Maakt niet uit dat de uitslag al bekend is, Prince Charming blijft een heerlijke guilty pleasure. Marvin gaat op zoek naar de liefde en tien single mannen proberen in een luxe Italiaanse villa zijn hart te veroveren.
 

Lees ook:
Dit zijn de nieuwste films voor volwassenen op Pathé Thuis >

 

De 12 van Oldenheim

De 16-jarige Nine verdwijnt op mysterieuze wijze. Journaliste Peggy en rechercheur Sharif proberen grip op de zaak te krijgen, maar ondertussen verdwijnen er nóg meer inwoners op een onverklaarbare manier.

 

Lees ook
Dit zijn deze week de leukste kijktips voor je kind >

 

American Housewife

Katie Otto is een zelfverzekerde moeder van drie kinderen die zich nergens voor schaamt. Ze woont met haar niet zo perfecte gezin in het rijke Westport in Connecticut, waar je alleen maar perfecte moeders met perfecte kinderen vindt.

 

Clique

Georgina en Holly gaan samen naar de universiteit. Als Georgina daar lid wordt van een groep elitaire meisjes, wordt Holly wordt jaloers. Om haar vriendin terug te krijgen besluit ze ook lid te worden. Maar al snel ontdekt ze dat die exclusieve wereld ook een keerzijde heeft.

 

The Good Doctor

Fan van Grey's Anatomy? Dan mag je The Good Doctor niet missen. Daarin gaat een autistische topchirurg aan de slag bij een prestigieus ziekenhuis, waar hij te maken krijgt met vooroordelen van zijn nieuwe collega's.  

 

All-in Kitchen

Tjé en Hein zoeken een nieuw levensdoel, nu Philip in de Verenigde Staten is. Omdat ze beide geen geld hebben, gaan ze werken in een restaurant. Hier introduceren ze een nieuw concept. Bezoekers kunnen pokeren om de rekening: All-in Kitchen is geboren.

 


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >