leukste series volwassenen Videoland
Beeld: Shutterstock

Zin in een avondje bankhangen? Geen punt als er niets op tv is, want Videoland staat bomvol fijne series. Dit zijn de leukste op een rij. 

Prince Charming

Maakt niet uit dat de uitslag al bekend is, Prince Charming blijft een heerlijke guilty pleasure. Marvin gaat op zoek naar de liefde en tien single mannen proberen in een luxe Italiaanse villa zijn hart te veroveren.

 

Crossing Lines

Van heel andere orde: Carl was rechercheur in New York, maar kan door een schotwond geen wapen meer gebruiken. Nu is hij in Amsterdam en verslaafd geraakt aan morfine. Als hij door een oud collega wordt benaderd die een internationale politie-eenheid wil opzetten in Parijs, gaan ze samen de strijd aan met criminelen uit heel Europa.

 

Clique

Georgina en Holly gaan samen naar de universiteit. Als Georgina daar lid wordt van een groep elitaire meisjes, wordt Holly wordt jaloers. Om haar vriendin terug te krijgen besluit ze ook lid te worden. Maar al snel ontdekt ze dat die exclusieve wereld ook een keerzijde heeft.

 

Dicte

Fan van misdaadseries? Dan mag je Dicte, opgenomen in de Deense havenstad Arhus, niet missen. Dicte Svendsen keert na haar scheiding terug naar de stad waar ze is opgegroeid en begint als misdaadjournalist. Maar ze schrijft er niet alleen over, ze bemoeit zich ook met het oplossen van de misdaden. En dat zorgt voor aardig wat conflicten.

 

Secret diary of a call girl

Iedereen denkt dat Hannah alleen een secretaresse is, maar ze is ondertussen ook een escortgirl onder de naam Belle de Jour. Lukt het haar om haar complexe dubbelleven vol te houden zonder dat haar omgeving erachter komt hoe ze haar nachten doorbrengt?

 

All-in Kitchen

Tjé en Hein zoeken een nieuw levensdoel, nu Philip in de Verenigde Staten is. Omdat ze beide geen geld hebben, gaan ze werken in een restaurant. Hier introduceren ze een nieuw concept. Bezoekers kunnen pokeren om de rekening: All-in Kitchen is geboren.

 

Acquitted

Aksel Borgen wordt op zijn achttiende verdacht van een moord, maar wordt vrijgesproken. De moord wordt nooit opgelost en om te ontsnappen aan alle beschuldigen, vertrekt Aksel naar Azië. Twintig jaar later keert hij als succesvolle zakenman terug naar Noorwegen. Maar dan blijkt dat sommige mensen hem nog steeds verdenken.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >

Article continues after the ad