leukste series volwassenen Videoland
Beeld: Shutterstock

Van Judas tot Meisje van Plezier: Videoland staat vol met geweldige series voor volwassenen. Wij zetten er een aantal op een rij die je sowieso niet mag missen.

Nieuwe Buren

Beter een goeie buur, dan een verre vriend. Maar wat als je na het verlies van je kind zó goed bevriend raakt met je buren, dat je niet alleen verdriet deelt, maar ook het bed? Het overkomt Eva en haar man Peter in Nieuwe Buren.

Article continues after the ad

 

Younger

Wie wil het niet: er op je veertigste uitzien alsof je nog maar zevenentwintig bent. In Younger besluit Liza zich dertien jaar jonger voor te doen als ze is, omdat ze geen werk meer kan vinden in de uitgeverswereld. Maar lukt het haar om dat geheim te houden?

 

De 12 van Oldenheim

De zestienjarige Nine verdwijnt plotseling tijdens een zomernacht. Haar fiets ligt in een sloot, maar een grote zoekactie levert niets op. Kort daarna verdwijnen steeds meer inwoners van Oldenheim op onverklaarbare wijze. Aan journalist Peggy en rechercheur Sharif de taak om de mysteries op te lossen.

 

Lees ook:
Dit zijn de beste films op Disney+ voor volwassenen >

 

Divorce

Geniet van vier seizoenen (bijna vijftig afleveringen) van de ‘mannelijke variant’ van Gooische Vrouwen. David, Joris en Boudewijn zijn net gescheiden en trekken samen in een villa. Daar bouwen ze een hechte vriendschap op en begrijpen ze elkaars emoties en ruzies rondom de scheiding als geen ander.

 

Judas

In angst leven voor je eigen familie? In de bloedstollende serie Judas volg je Astrid, die los probeert te komen van haar criminele broer Willem Holleeder.

 

Gran Hotel

Wie fan is van Downton Abbey, wordt op z’n wenken bediend met de succesvolle Spaanse serie Gran Hotel. Dit kostuumdrama speelt zich af in 1905 waarbij Julio Olmedo naar het sprookjesachtige Gran Hotel gaat, om de verdwijning van zijn zus te onderzoeken.

 

Soof: een nieuw begin

Liever 't verstand op nul en gewoon heerlijk achterover hangen? Geniet dan van Soof: een nieuw begin, de serie die verdergaat waar de tweede film eindigde. 

Na hun scheiding gaat Kasper op de zolder van Soof wonen, zodat hij nog steeds in de buurt is van de kinderen. Maar langzaam komen ze erachter dat gescheiden onder één dak wonen, lang niet zo makkelijk is als ze dachten.


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >