Loïs zoende met een ander: ‘Mijn man was minder ruimdenkend dan ik dacht’

25.08.2022 12:37
kinderen seksueel grensoverschrijdend gedrag

Loïs wilde dat ze haar slippertje nooit had bekend, dan zou ze niet bij elke ruzie verklaard worden tot vreemdganger.

Loïs (33): “Dat ik tijdens het vrijgezellenfeest van mijn nicht opeens stond te zoenen met een woest aantrekkelijke brandweerman is op zich natuurlijk best fout. Dat mag en hoort niet, als getrouwde vrouw en moeder van twee.

Maar na de nodige wijntjes vond ik het supergrappig dat deze knapperd mij als MILF betitelde en leek zijn voorstel ‘zullen wij eens lekker tongen’ een prima idee. Een vervolg kwam er niet. We wisselden geen nummers uit, wat mij betreft was dit een eenmalige actie. Goed voor mijn ego.

Lees ook – Papa leeft een dubbelleven: ‘Hij ging al 8 jaar vreemd’ >

Opbiechten

Wel vond ik dat ik het Jannes, mijn man, moest opbiechten. De halve vriendenkring van mijn nicht had ons tenslotte zien staan en ik schatte Jannes ruimdenkend in. Als we het hadden over trouw riep hij altijd: ‘Buiten de deur mag je honger hebben, als je maar thuis komt eten.’

Maar man, wat heb ik me vergist. Jannes was laaiend. ‘Eetlust krijgen’ betekende blijkbaar flirten, niet zoenen. We hebben weken zitten praten over mijn faux pas en het heeft heel wat tranen en ellende gebracht.

Het is nu een jaar geleden, maar nog gaat er geen woordenwisseling of ruzie voorbij of Jannes noemt me een vreemdganger. Had ik het hem maar nooit verteld.”

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.