Mama gaat vreemd: ‘Ik wilde zo graag weer eens flirten en zoenen’

01.05.2021 09:51
mama gaat vreemd Anne Beeld: Pexels

Anne (42), getrouwd met Joost. Drie kinderen van 10, 8 en 5. Ze heeft anderhalf jaar een affaire met David.

“Joost is de ideale man: hij is lief, zorgzaam, intelligent, geestig, een leuke vader en hij ziet er goed uit. We zijn al twintig jaar elkaars beste vrienden en onze band is sterk. Zo’n twee keer per maand hebben we seks. Joost zou vaker willen, maar ik vind er weinig aan.

Fysiek doet hij me niet veel, dat is altijd al zo geweest. Onze eerste zoen viel tegen en in bed was het ook geen vuurwerk. Omdat het op andere vlakken zo klikte, hoopte ik dat de seks vanzelf in orde zou komen. Voor Joost heb ik een paar ellendige relaties gehad met mannen die mijn hart braken. Ik wilde nu een ‘goede jongen’ de kans geven.
 

Ik mis de spanning zo

Vijf jaar geleden zijn we op mijn aandringen naar een seksuoloog gegaan. Joost vond het niks en het bleef bij één bezoek. Ook stelde ik voor het allebei eens met een ander te doen. Volgens mij kan dat best als de basis goed is, maar Joost gelooft alleen in monogamie. Omdat ik de spanning zo mis, heb ik me vorig jaar stiekem ingeschreven op een vreemdgaan-site. Ik ben 42, het leven vliegt voorbij en ik wilde zo graag weer eens flirten en zoenen. In mijn werkkring en op het schoolplein kom ik geen geschikte kandidaten tegen en ik sta ook niet meer wekelijks in de kroeg. Zo’n site leek me ideaal, ook vanwege de discretie.

En toen reageerde David op mijn advertentie. Een leuke, knappe man, getrouwd, vader. Hij woont in de buurt en haalde me over samen koffie te drinken. Ik vond hem meteen waanzinnig aantrekkelijk. Ik kon alles bij hem kwijt, alsof ik hem al jaren kende. David is rustig en onverstoorbaar. Bij hem gaat het niet over werk, kinderen of het huishouden, we praten écht. Ik was uit op een beetje flirten en misschien seks, maar nu hebben we al gevoelens voor elkaar die verder gaan dan we zouden willen.
 

Echte lust voelen

We hebben een tijd alleen maar koffiegedronken, maar na de eerste zoen gingen we steeds verder. De seks was heel lekker, zo fijn om weer eens echte lust te voelen, maar na de eerste keer hebben David en ik een maand geen contact gehad. Ik voelde me zo schuldig dat ik er niet van kon slapen. Mijn gezin opbreken en partner kwetsen is het laatste wat ik wil. Maar ja, uiteindelijk was het verlangen naar David toch groter dan mijn schuldgevoel.

Inmiddels spreken we één à twee keer per maand af, bij hem thuis als zijn vrouw en kinderen naar werk en school zijn. We sturen elkaar onder werktijd berichtjes. De affaire is intenser geworden dan verwacht. Als David en ik single waren, zouden we zeker voor elkaar gaan. Maar dat zijn we niet. En ik ben ook niet zo naïef om te denken dat met hem alles opeens rozengeur en maneschijn zou zijn.
 

Ik voel me zo’n ontzettende bitch

Ik lig regelmatig wakker van de stress. Dan kijk ik naar mijn slapende man en voel ik me zo’n ontzettende bitch. Als iemand het niet verdient om bedrogen te worden is het Joost. Als hij dit zou weten, is ons huwelijk voorbij. Ik ben degene die hiermee is begonnen en kan het weer eindigen. Ik heb tig keer op het punt gestaan alles op te biechten en besluit meerdere keren per week dat ik hiermee moet stoppen, maar ik kan en wil David nog niet loslaten. Het idee dat ik weer terug moet naar een leven zonder lust en passie, maakt me op slag depressief.”
 

Dit verhaal heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Meer relatie verhalen? Volg ons op Facebook.