‘Terwijl de kinderen in de disco stonden, lag ik in een tent met de knul van het animatieteam’

26.07.2022 06:49
mama in tent animatie knul seks Beeld: Unsplash

De temperatuur stijgt, de kinderen staan in de disco en mama heeft even tijd om te rollebollen.

Anne (29), single, moeder van Puk (6):

“Op mijn veertiende had ik al verkering met de vader van Puk. Nu ik weer single ben, wil ik alleen maar onenightstands. Ik heb de Tinder-bingokaart bijna vol en ik ken geen rem als het gaat om seks. Daarom vind ik niets zo fijn als in de zomer alleen op vakantie gaan.

“Er zijn genoeg mannen die een MILF willen scoren”

In de week dat Puk bij haar vader is, kan mama dan hoeren en sloeren in de nachtclubs van Zuid-Spanje. Ik ben wel een van de oudsten, maar dat is geen belemmering. Er zijn genoeg mannen die een MILF willen scoren.”

Lees ook – ‘Een romance met een jonge Spanjaard was precies wat ik nodig had’ >

Jonge knul

Fabienne (44), gescheiden, moeder van Moos (14), Saar (12) en David (10):

“Hoe oud is te jong? Die vraag stelde ik mezelf afgelopen zomer op een camping in Nederland, waar ik een stacaravan had gehuurd. De kinderen werden geëntertaind door Stefan, een leuke knul van 23. Moos, Saar en David zijn heel sportief en hij verzon de meest geweldige toernooien en wedstrijden. Uiteraard kwam ik hen aanmoedigen. Zo raakte ik aan de praat met Stefan. Hij was ontwapenend en flirterig. In eerste instantie ging ik daarin mee, ik zag het als een onschuldige grap.

“Ik vond hem een lekker ding, maar zijn leeftijd hield me tegen”

Totdat ik merkte dat hij echt verliefd was geworden en me continu opzocht. Ik vond hem een lekker ding, maar zijn leeftijd hield me tegen. Alleen op de laatste avond verzette ik me niet langer. Kinderen in de disco, mama in het tentje van Stefan. De seks was ongemakkelijk, speels en spannend tegelijk. Stefan heeft me daarna nog een tijd geappt. Maar wat mij betreft was het echt een eenmalig vakantiefeestje. Met een beetje moeite had hij mijn zoon kunnen zijn.”

Dit artikel staat in de Kek Mama Zomerspecial 2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kek Mama (@kekmamamagazine)