‘Ik ga vreemd met mijn baas en mijn man weet van niks’

08.09.2021 13:02
baas en ik flirten al twee jaar gaan verder Beeld: Getty Images

Babette (36) is getrouwd met Tijmen en heeft twee kinderen (5 en 3). Ze heeft al twee jaar een affaire met haar baas. ‘Ik mis het spel van de verleiding.’

“Tot mijn 28e was mijn leven gevuld met feestjes, festivals en danceparty’s. Met mannen nam ik het niet zo nauw. Ik schat dat ik een stuk of twintig bedpartners heb gehad. En toen ontmoette ik Tijmen: lief, betrouwbaar, verantwoordelijk. Ik was meteen smoorverliefd. Binnen een week woonden we samen en verzonnen we de namen voor onze toekomstige kinderen.

Het ging razendsnel tussen ons, maar het ging ook goed. Alsof we elkaar al ons hele leven kenden. Inmiddels zijn we zes jaar verder, hebben we twee dochters en een gelukkig huwelijk. We vrijen twee keer per week en onze seks is teder, lief, romantisch, knus, maar nooit echt spannend en geil.
 

Het spel van de verleiding

Voor ik Tijmen kende, draaide seks bij mij om veroveren en veroverd worden. Dat is nu weg. Ik hoef mijn lichaam niet in te zetten om aandacht te krijgen. Tijmen vertelt me elke dag hoeveel hij van me houdt. Dat vind ik fantastisch, maar in de slaapkamer is het niet echt opwindend. Als ik maar naar hem wijs, ligt hij al klaar. Ik mis het spel van de verleiding. Dat spel speel ik wel op mijn werk. Ik sta achter de balie van een ziekenhuispoli.
 

Lees ook
Carina (42) gaat vreemd en haar man accepteert dat >

 

Een kick

Al twee jaar flirten mijn baas – een van de medisch specialisten – en ik erop los en sinds kort gaan we nog verder. Ik draag spannende lingerie onder mijn witte jas, mijn baas verzint iedere keer een reden waarom hij me wil spreken. Dan neemt hij me mee naar de behandelkamer, sluit het gordijn en gaan we zoenen. We zijn nog niet all the way gegaan, maar het scheelt weinig en ik zou het wel willen. Dit geeft me een kick die ik niet meer wil missen. Dat ik mijn man bedrieg vind ik erg, maar ik praat het voor mezelf goed omdat ik geen gevoelens heb voor mijn baas. Het is ordinaire lust.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!