seksuele_fantasie

Of je hem nu tussen jezelf en de lakens houdt, of open en bloot deelt met je lief: iedereen heeft een seksuele fantasie. Deze moeders ook. “Die seksuele fantasie is gewoon mijn kleine, geheime extra.”

‘Twee mannen die alleen mij begeren’

Simla (29), getrouwd en moeder van een zoon (2): “Een trio met twee mannen. Twee heerlijke lijven, die alleen mij begeren. Vooral tijdens mijn zwangerschap had ik ontzettend veel zin in seks, en dit scenario doemde het vaakst op in mijn gedachten. In werkelijkheid zou ik het niet in mijn hoofd halen; je komt toch handen tekort? Maar al zou ik willen; mijn man zou er nooit mee instemmen. En gelukkig maar: ik wil hem ook niet delen. Zelfs al doe ik dat in mijn hoofd soms stiekem wel.”

 

‘In de mood van een zacht vrouwenlichaam’

Nynke (34), samenwonend en moeder van twee kinderen (5 en 2): “Tijdens mijn studie vree ik weleens met een vrouw. Ik val primair op mannen, maar van de zachtheid van een vrouwenlijf kan ik enorm genieten. Mijn vriend weet ervan, maar niet dat ik om in de mood te komen, soms terugdenk aan die nachten. Ik raak ook opgewonden van hem, die seksuele fantasie is gewoon mijn kleine, geheime extra.”

 

‘Ik wil gedomineerd worden’

Enni (41), gescheiden moeder van twee dochters (11 en 7): “Van niks raak ik zo opgewonden als de fantasie waarin een man me domineert en weerloos maakt. Me vastbindt en bemint. Wel voor mijn genot; ik heb niks met zweepjes en ander BDSM-gedoe – maar in de praktijk valt vastbinden daar geloof ik ook al onder. Overigens is het niet altijd een fantasie: met een friend with benefits breng ik het heel soms in de praktijk. Nóg leuker en lekkerder.”

 

Lees ook:
Onderzoek: dit is het beste tijdstip voor seks >

 

‘Eyes wide shut’

Kim (36), pas getrouwd en moeder van twee kinderen (6 en 4): “Een erotisch kasteelfeest. Zo’n sfeer à la Eyes Wide Shut. Mán, wat krijg ik het warm bij die gedachte.”

 

‘We fantaseren hardop over spannende plekken’

Anne-Fleur (35), getrouwd en moeder van een tweeling (6): “Wanneer mijn man avances maakt, en me begint te strelen, slaat mijn fantasie op hol. Meestal over spannende plekken waar we het kunnen doen. Tegen een boom in het park, op een uitgestrekt, verlaten veld, in de kroeg waar niemand ziet hoe zijn hand onder mijn jurkje verdwijnt, of achterin een taxi. In werkelijkheid hebben we het alleen weleens op het strand gedaan, middenin de nacht. Maar mijn scenario’s maken de seks er wel intenser op, zeker wanneer we er tijdens het praten samen hardop over fantaseren.”

 

‘Mijn eigen man betrappen’

Lot (30), samenwonend en zwanger van de eerste: “Mijn vriend betrappen terwijl hij met zichzelf speelt, en stilletjes toekijken hoe hij het afmaakt.”

 

‘Een trio met een vriendin’

Ekin (39), getrouwd en moeder van drie zonen (12, 9 en 8): “Vaak is het iets onschuldigs, zoals een emotionele scène in een film of een beladen belletje van een vriendin, waardoor ik later in bed of op de bank seksuele fantasieën krijg. In de opwindendste fantasie staat plotseling een vriendin voor de deur die troost zoekt. Je begrijpt: mijn man en ik geven daar dan maar al te graag gehoor aan, want uitmondt in een zachte, lange vrijpartij met z’n drieën. Eén keer hebben we het echt gedaan, vrijen met een vrouw erbij. Leuk om een keertje mee te maken maar stukken minder spannend dan in mijn fantasie: ik val helemaal niet op vrouwen.”

 

‘Orale sex met mijn eigen man’

Bibi (32), samenwonend en moeder van twee kinderen (3 en 1): “Ik droom gewoon van orale seks. Met mijn eigen vriend. Wanneer ik op kantoor zit, of ’s avonds in mijn eentje op de bank, maar ook wanneer hij er op dat moment mee bezig is. Ik vind het ‘t lekkerste wat er is.”

 

‘Heerlijk als vreemden naar me kijken’

Abigail (33), single moeder van een zoon (2): “Sinds ik tijdens wilde een vrijpartij in de auto op een landweggetje werd betrapt door voorbijgangers, vind ik niks zo opwindend als de gedachte dat ik bekeken word. Op dit moment heb ik geen partner, maar in mijn eentje onder mijn dekbed heb ik het prima naar mijn zin met die seksuele fantasie.”

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

alles ging mis vakantie
Beeld: Pixabay

Vermoeidheid en stress zorgden voor een hoop gedoe in de relatie van Irma. En toen liep haar vakantie ook nog eens compleet in de soep.

IRMA (38): “In anderhalf jaar kregen we een dochter en onze tweelingzoons. Het waren tropenjaren. Teun en ik reageerden alle vermoeidheid en stress op elkaar af. Het cliché: degene die het dichtst bij je staat, krijgt de meeste klappen.
 

Schrikbeeld

Ik veranderde in het schrikbeeld dat ik nooit had willen worden. Een verongelijkte, zeurende vrouw die dacht dat ze de kar alleen moest trekken. Teun zei dat we best een schoonmaakster of oppas konden nemen, maar dat kapte ik meteen af. Waarop Teun uit recalcitrantie nog minder in huis uitvoerde. Waarschijnlijk durfde hij dat ook niet meer, ik had toch op alles commentaar. Seks hadden we nooit, laat staan de slappe lach of een goed gesprek. Ik was op. Soms betrapte ik me weleens op de gedachte dat het misschien makkelijker was het dan ook maar echt alleen te doen. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent, zo’n idee.
 

Lees ook
Je relatie goed houden na de tropenjaren: 'We groeiden volkomen uit elkaar' >

 

'Op vakantie ging alles mis'

Vorig jaar gingen we met de auto naar Italië. Teun had zowaar alles geregeld voor de vakantie, maar alles wat mis kon gaan, ging mis. We kwamen met pech langs de weg te staan, ons huisje lag naast een druk treinspoor, de airco deed het niet, onze peuter smakte van een trappetje in een restaurant en ik werd doodziek van twijfelachtige gamba’s. Alle redenen om elkaar de hersens in te slaan, zou je denken. Maar juist toen zag ik weer waarom ik als jonge student op Teun was gevallen. Teun die altijd rustig blijft. Die meteen de koe bij de horens vat en hulp regelt of zelf het probleem oplost. Teun die nooit in paniek raakt, en mijn haren vasthoudt als ik moet overgeven. Míjn Teun.

 

Keerpunt

Die vakantie is gek genoeg een keerpunt geweest. Ik zag Teun ineens weer als de lieve en trouwe man, niet meer als blok aan mijn been. We hebben de crisis overleefd. Alleen kies ík voortaan ons vakantieadres uit.”

 

 

Dit artikel staat in een Kek Mama Zomerboek en is al een keer eerder gepubliceerd.


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

fotoserie-mannenacties-eeuwig-single

Moeten dealen met een omhoogstaande toiletbril is nog tot daaraan toe, maar uit onderstaande fotoserie blijkt dat leven met een man soms vraagt om íets meer... geduld.

Want hoe lastig is het om een verpakking op de juiste manier open te maken?

 

Een nieuwe toiletrol op te hangen...

 

De was IN de wasmand te gooien...

 

Lees ook
Fotoserie: 8x mannen die het vaderschap iets eh, 'anders' hadden voorgesteld >

 

Of een koekjestrommel te vullen?

 

En dit gebeurt er dus als je een man vraagt om de vaatwasser in...

 

En uit te ruimen.

 

Of als je vraagt om een blikje tonijn van de supermarkt...

 

Wat moet je hier nu mee?

 

Dus...

Bron: BuzzFeed

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >