Ilan (40) staat ingeschreven op een site voor vreemdgangers

05.05.2021 09:58
bijman site vreemdgangers Ilan Beeld: Shutterstock

Bijman Ilan (40), gescheiden en vader van een zoon (10), staat sinds zijn scheiding ingeschreven op een site voor vreemdgangers. Een bewuste keuze.

“Ooit wil ik wel weer een vaste relatie, maar eerst moet ik mijn zaakjes regelen. Uit mijn huwelijk heb ik een forse schuld meegenomen. Op dit moment zit ik in de schuldsanering, waardoor ik op een kleine kamer woon in een veredeld studentenhuis. Geen ideale situatie om een serieuze verbintenis aan te gaan. Ook verloopt de relatie met mijn zoon nog niet soepel – die wil ik eerst goed hebben, voordat ik me kan binden aan een vrouw. Daarom sta ik ingeschreven op een site voor vreemdgangers. Een bewuste keuze.”
 

Zo safe mogelijk

“De vrouwen die zich hierop hebben ingeschreven zoeken spanning. Thuis is het saai, hun mannen werken, zij zitten thuis met de kinderen. Ze willen seks, maar ook gewoon aandacht en leuke gesprekken. Daar zorg ik graag voor. Ik kan goed luisteren en ben goed in bed. Ik houd van vrouwen verwennen. Ik heb een speciale rugzak bij me met kaarsen en lekkere olie. Een massage is het beste voorspel.

Ik houd het bij eenmalige ontmoetingen, ongeveer eens per maand. Afspraken maak ik volgens een ingenieus uitgedokterd systeem. Het moet zo safe mogelijk zijn. Het laatste wat ik wil is een boze echtgenoot op mijn dak. Ik wil niet getraceerd kunnen worden. Het chatten en afspreken gebeurt allemaal via de site en de mail. Ik heb een vaag mailadres met letters en cijfers, dat niet is te herleiden naar mijn echte naam. Ik bel met een afgeschermd nummer.”
 

Lees ook
‘Zijn enige voorwaarde: niemand hoeft te weten dat ik bij hem tekortkom’ >
 

Geen gigolo

“We spreken meestal af in Amsterdam of Rotterdam in een La Place restaurant. Ik ben vroeg, zodat ik kan zien of ze alleen aankomt. Ook reis ik per trein, zodat er geen kenteken van mijn auto te achterhalen valt. Na wat kletsen, vertrekken we naar een hotel. Meestal Van der Valk of Bastion. Maar ook dat kiezen we pas op het laatste moment uit, zodat daar niet ineens een woedende man kan komen opdagen. De rekening delen we, altijd cash, en we checken in onder een valse naam. Dit zijn mijn regels en daar houd ik me aan. Alles om drama’s te voorkomen.

Ik zorg dat ik als eerste wakker word, pak mijn spullen en leg een bedankbriefje neer. Samen ontbijten vind ik te veel lijken op een relatie. Het komt ook voor dat ik afhaak. Ik ben geen gigolo. Als een vrouw tien kilo zwaarder is dan op haar foto, zeg ik eerlijk dat er geen lichamelijke klik is. Andersom heb ik het nog niet meegemaakt. Ik ben niet van steen en heb na een heerlijke lange nacht ook weleens kriebels gevoeld, maar dan ben ik hard voor mezelf. Na een paar dagen zakt die verliefdheid wel weer weg. Kan ik weer rustig op zoek naar een nieuwe date.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Meer persoonlijke verhalen over relaties?
Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >