Oeh la la: 7x mooie lingerie

05.02.2021 14:22
mooie lingerie Beeld: Shutterstock

Ook al zit een date met manlief er voorlopig niet in (of wel!), met déze lingerie maak je er thuis minstens zo’n gezellig en sexy avondje van.

Negligé

Ga jij voor een beetje verleiding in de slaapkamer? Met een negligé is dit een fluitje van een cent. En zeg nou zelf: eigenlijk is-ie te mooi om uit te trekken, toch?

 

Body

Als je je híer niet sexy in voelt, weten wij het ook niet meer. Deze prachtige bodies heeft prachtig kant, een open kruis en verstelbare schouderbandjes.

Jarretels

Maak jouw lingerie-set compleet met een paar mooie jarretels. Kies voor een schattig patroon van stripjes, een strikje aan de voorkant of sexy kant.

 

Bralettes

Niet alleen sexy, maar ook nog eens heerlijk zacht en comfortabel. Lekker zonder beugel en in veel verschillende varianten verkrijgbaar.

 

Lees ook:
9x zo ziet je seksleven eruit met kinderen >

 

Beha

Fijne combi: een beha met ondoorzichtige stof en semi-transparant kant. Het bloemenpatroon maakt ‘m helemaal af. De beha heeft trouwens beugels, maar is niet-voorgevormd.

 

Slip

Of je er nou een strakke bum voor hebt of niet: met een sexy, semi-transparante slip maak je manlief ongetwijfeld blij. Ontdek jouw favoriete stijl.

Babydoll

Schattig en lief, een babydoll setje. Hij bestaat uit twee lagen met zwart kant aan de uiteinden. Ook fijn: dankzij de soepele stof voelt-ie lekker zacht aan.

Op zoek naar meer sexy lingerie, ontdek nu deze mooie collectie en vind jouw favorieten!

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief