‘Mijn ex probeert mij jaloers te maken met vulgaire profielfoto’s’

23.02.2023 15:37
klikte per ongeluk op like Beeld: Getty Images

Een ex die na de breuk maandelijks een andere relatiestatus heeft of nogal vulgaire profielfoto’s gebruikt. Je kunt je dan afvragen: doet ‘ie het expres?

Mariska (29), moeder van Dailey (5):

“Rodney en ik zijn al vier jaar uit elkaar, maar nog steeds schept hij er een groot genoegen in mij jaloers te maken. Ik ben expres geen vrienden meer met hem op social media, want hij had bijna elke maand een andere relatiestatus.

Dan een relatie met een roodharige, dan weer met een blonde bimbo. In zijn posts zag ik hem hossend en dansend om de nek hangen van (vooral) ordinaire vrouwen. Hij informeerde ook altijd of ik had gezien ‘hoe leuk hij het had als vrijgezel’.

Lees ook – Jaloerse exen: ‘Ineens sluit hij zijn appjes steevast af met een kus’ >

Rodneys veroveringen

Sinds ik hem heb ontvriend, verandert hij bijna wekelijks zijn profielfoto op whatsapp. En ook die zijn zo vulgair mogelijk. Zijn tong half in de mond van een ander. Zijn hand op de weelderige boezem van een vrouw of zelfs zijn hoofd ertussen. Hem daar blokkeren kan niet, want het is het communicatiemiddel voor Dailey.

“Hem daar blokkeren kan niet, want het is het communicatiemiddel voor Dailey”

Waarom hij het doet? Geen idee. Onze relatie heeft nooit gewerkt. Hij is een lieve papa voor Dailey, maar ik ben dolblij dat we niet meer bij elkaar zijn.”

Meer verhalen lezen over perikelen na de scheiding? Heel netjes is het niet, maar als haar ex langskomt laat Mandy expres iets rondslingeren dat duidt op een actief seksleven. En Anoek vraagt zich na de scheiding af: waar was deze leuke vent al die tijd?

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.