‘Ik stuurde een pikant spraakbericht naar de groepsapp in plaats van mijn man’

07.07.2022 15:04
pikant spraakbericht groepsapp Beeld: Unsplash

Handig allemaal, dat appen. Tot je op een dag doodvermoeid de verkeerde ontvanger kiest voor je pikante appje en je met het schaamrood op de kaken op het schoolplein verschijnt.

Eva (34) is moeder van Thijmen (5) en Simon (3) en getrouwd met Luuk (33):

Doodvermoeid van weer een gebroken nacht en een ochtend waarop ik er opnieuw alleen voor stond met de kinderen omdat mijn man – ‘Even lekker meters maken’ – extra vroeg naar zijn werk vertrok, was ik er klaar mee.

Met het zweet op mijn rug van de stress om iedereen min of meer schoon en gevoerd de deur uit te krijgen, pakte ik mijn telefoon in de file op weg naar werk om een voicebericht naar mijn man te sturen. Ik stak mijn ergernis niet onder stoelen of banken, foeterde tot ik geen woorden meer had en besloot met: ‘Als jij mij vanavond niet gigántisch alle hoeken van de slaapkamer laat zien, vraag ik de scheiding aan.’

Lees ook – Betrapt tijdens de seksiësta: ‘De nieuwsgierige buurman stond vanachter zijn raam mee te genieten’ >

Verzonden

Terwijl de auto’s voor me weer in beweging kwamen, liet ik de opnameknop in WhatsApp los. Verzonden – naar de hulpmoedersgroep van school, ontdekte ik toen ik een halfuur later parkeerde bij kantoor. Ik dacht dat ik flauw zou vallen van paniek. Klikte op ‘bericht verwijderen’, maar het was al te laat.

“Ik dacht dat ik flauw zou vallen van paniek”

‘Ik heb er ook zo een thuis’, reageerde een van de moeders met een knipoog. ‘Breek me de bek niet open’, zei een ander. ‘En veel plezier vanavond’, besloot een derde. Met het schaamrood op de kaken verscheen ik een paar dagen later om de paasversieringen te regelen.”

Dit artikel staat in Kek Mama 06-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.