‘Elke keer als mijn ex langskomt laat ik iets suggestiefs slingeren’

09.02.2023 17:09
suggestief slingeren lingerie Beeld: Getty Images

Heel netjes is het niet, maar elke keer als haar ex langskomt laat Mandy steevast iets rondslingeren dat duidt op een actief seksleven. Gewoon, omdat het goed voelt.

Mandy (29), moeder van Joshua (2,5):

“Zes dagen nadat Ray zijn tas had ingepakt en ons koophuis had verruild voor dat van de chick op wie hij halsoverkop verliefd was geworden, kwam hij spullen ophalen. Hij knuffelde met onze zoon en dronk een kop thee.

Daarna liep hij naar zolder, waar naast de sporttassen die hij nodig had prominent een rood sexy lingeriesetje aan de waslijn hing. Gloednieuw. Ik wist dat hij het had opgemerkt, want toen hij beneden kwam vroeg hij direct of ik soms visite van een man had gehad deze week. Ik glimlachte slechts.

Lees ook – De zoete wraak van een bedrogen vrouw: ‘Ik heb zijn auto afgetankt met drie kilo basterdsuiker’ >

Actief singleleven

Op mijn vader na had ik geen ander heerschap gezien, maar dat hoefde hij niet te weten. Ik zag dat hij verstijfde. Ray is altijd erg jaloers geweest. Ook al heeft híj een ander, ergens vindt hij het toch moeilijk dat de moeder van zijn zoon een actief singleleven leidt.

Sindsdien laat ik elke keer als hij langskomt subtiel iets slingeren wat doet denken aan een heftig seksleven; van een lege condoomverpakking in de badkamer tot een enorme Valentijnskaart (die ik voor mezelf heb gekocht). Kinderachtig, maar het helpt me te dealen met de enorme shock van de mededeling dat hij me verliet voor zijn minnares. Ray lijkt daardoor extra vaak langs te komen. Of het helpt hem weer tot rede te brengen en te laten terugkeren naar ons weet ik niet, maar ik geniet van zijn extra aandacht.”

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.