Betrapt door de buren: ‘Jullie voelen je al helemaal thuis, hoorde ik’

03.02.2023 12:49
betrapt door buren Beeld: Getty Images

Met de sleutels van jullie nieuwe nestje in de hand besluiten jullie het feestje te verlengen in de slaapkamer. Blijkt later: ook de buren hebben volop meegenoten met jullie zalige euforie.

Ramona (35) is getrouwd met Leon (36) en moeder van Nick (4) en Lara (1):

“Dolgelukkig waren we, toen de buren in onze nieuwbouwwijk een dochter van zestien bleken te hebben. Want ja, ze wilde oppassen, en als het te laat werd, hield ze de babyfoon die ook aan haar telefoon gekoppeld was gewoon aan, beloofde ze. Tja, of de muur nu tussen de boven- en onderverdieping zat of tussen twee eerste verdiepingen maakte voor ons niks uit. Dus maakten we regelmatig gebruik van haar diensten.

Babyfoonseks

Tot we op een avond aangeschoten thuiskwamen. De kinderen sliepen, de oppas was net naar huis. Op de trap naar boven trokken we elkaar de kleren van het lijf, om in de badkamer heerlijke, maar wat luidruchtige seks te hebben.

Toen ik ons buurmeisje de volgende ochtend ging betalen, deed ze wat schuchter. ‘Ik weet dat de babyfoon alleen filmt in de kinderkamers, maar het geluid staat ook aan, hè’, fluisterde ze, met het schaamrood op haar kaken. Ik kon wel door de grond zakken. ‘Ik wens jou later minimaal hetzelfde’, knipoogde ik. Maar ik heb haar wel meteen de app van haar telefoon laten verwijderen.”

Lees ook – Arme oppas: ‘Ze trapt steeds in de streken van onze kinderen’ >

Gehorig huis

Mandy (34) woont samen met Ramon (40) en is moeder van Viggo (5) en Deon (4):

“Als onze kinderen slapen, kun je er een bom naast laten ontploffen. Dus wijdden we onze nieuwe woning gepast in, de eerste nacht. Alles was in kannen en kruiken, we hoefden alleen nog wat dozen uit te pakken. Eindelijk hadden we ons droomhuis. Eén verhuisdoos had ik bewust naast het bed gezet: die met onze seksspeeltjes. Wát een ontlading voelden we die nacht.

Toen ik de volgende ochtend de container van de stoep haalde en me voorstelde aan onze buurvrouw, zei die grijnzend: ‘Jullie voelen je al helemaal thuis, hoorde ik. Eén tip: de ventilatieroosters in de slaapkamers kunnen ook dicht – voor ieders rust.’”

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.