‘We waren net lekker bezig toen de buurvrouw binnenstapte’

15.12.2022 14:07
seks busje snoep

Beter een goede buur dan een verre vriend, behalve wanneer je nét een momentje samen met je prille liefde in de slaapkamer had.

Ilse (33): “Hier in de Achterhoek is het gebruikelijk om overdag de deur ‘los’ te hebben – zoals wij dat noemen – en bij elkaar binnen te vallen. Kinderen die willen spelen, buurtjes die suiker lenen of gewoon zin hebben in een glas wijn. Dat nabuurschap is ideaal, zeker als alleenstaande moeder. Alleen niet altijd even handig.

Lees ook – Seksblunders: ‘Ik liet me helemaal gaan. Bleek mijn buurvrouw alles te hebben gehoord’ >

Pakketje

Zo had ik onlangs een iets te gezellige Tinderkoffiedate, die zich al rap naar de slaapkamer verplaatste. Alle tijd, met de kinderen veilig op school. Waar ik echter niet op had gerekend was mijn buurvrouw. Schijnbaar had de postbode aangebeld vanwege een pakketje en ik had niks gehoord. Daarna had hij het aangeboden bij mijn buurvrouw die toch echt zéker wist dat ik thuis was.

“Net toen ik met mijn leuke meneer bezig was, stapte zij de gang in”

Enfin, net toen ik met mijn leuke meneer bezig was, stapte zij de gang in, ondertussen luidkeels roepend ‘Joehoe Ilse! Ilse, ik heb een pakje!’ Ik hield me muisstil en gelukkig ging ze na een paar minuten weer naar huis. Maar gênant was het wel. Vooral voor mijn date.”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama