Virtueel bedrog: ‘Ons gesprek werd steeds stouter en intiemer’

24.02.2024 21:00
telefoonseks sekschat Beeld: Getty Images

Met haar seksleven in het slop besloot Mirthe dat het hoog tijd was voor wat research. Waarop ze stuitte op een spannende sekschat en wekelijks aan de telefoon hangt met een andere man.

Mirthe (29), moeder van Julia (2):

“Mijn relatie en seksleven met Kevin kun je in twee woorden samenvatten: prima, maar saai. We kennen elkaar al ons halve leven en hebben het goed samen. Kevin is een schat, een harde werker en een fantastische vader. Maar seksueel zijn er weinig verrassingen meer.

We werken, komen thuis, eten, spelen wat met Julia, stoppen haar in bed en kijken tv. We vrijen eens per week, meestal op zaterdagavond, mits Kevin niet te veel heeft gedronken. En dan werken we vaste patronen af: zoenen, likken, strelen, seks, klaar.

Leuke chat

Om meer inspiratie op te doen ging ik een tijdje terug googelen naar sekssites en stuitte op een sekschat. Voor de grap maakte ik een profiel aan en kwam zo in contact met andere gebruikers. Een van hen, een zekere Bart, was erg in mij geïnteresseerd. Ons gesprek begon onschuldig met het uitwisselen van uiterlijke kenmerken en leeftijden, maar werd steeds stouter. Of ik van pijpen hield? (Ja.) Of ik het weleens met een derde partij had gedaan? (Nee.) Of ik in was voor dirty talk? (Ja.) Zo werden we steeds intiemer.

Lees ook – Aisha en haar man plannen de seks: ‘Dan sturen we elkaar ’s morgens al geile appjes’ >

Telefoonseks

Uiteindelijk heb ik zijn nummer gekregen en appen en bellen we nu minstens eens per week, tijdens het sportavondje van Kevin. Meestal pak ik mijn vibrator erbij, omdat hij me zo opwindt. Hij geeft me ook opdrachten. Betast je borsten. Vinger jezelf klaar. Denk aan een andere vrouw.

“Zelfs al is het virtueel, ik laat me wel opgeilen door een andere man”

Van deze ‘Bart’ weet ik niet meer dan dat hij 35 is, getrouwd en blond. We wisselen niet veel privédetails uit en willen onze relaties niet opgeven en/of lijfelijk vreemdgaan. Daarvoor houden we te veel van onze partners. Al is dit natuurlijk ook een vorm van bedrog. Zelfs al is het virtueel, ik laat me wel opgeilen door een andere man.”

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama