‘Als ik opgewonden ben, krijgt mijn partner een melding in de seks-app’

12.06.2022 06:31
rollebollen seks-app Beeld: Getty Images

Er zijn maar weinig stellen die kunnen zeggen dat hun seksleven er sinds de kinderen op vooruit is gegaan, maar bij Tara en Henry is de frequentie maar liefst verzesvoudigd. En dat allemaal dankzij een app.

Tara (32), moeder van Linde (8) en Luna (5) en al vijftien jaar samen met Henry (34).

“Mijn telefoon trilt, teken dat ik weer een nieuwe opdracht van Henry ontvang. ‘Kus me zonder waarschuwing.’ Of: ‘Maak me naakt wakker.’ Direct stuur ik hem via onze seks-app terug: ‘Sla, knijp en streel mijn billen.’ Hebben we echt de tijd dan is het: ‘Laat me een pornofilm zien waarin je ons zou zien willen spelen.’ Door zulke opdrachten komen we allebei direct in de stemming en zoeken zodra het kan een moment om met elkaar te vrijen.

“Sinds we in rustiger vaarwater zijn en een geweldige seks-app hebben ontdekt, zijn we helemaal los”

Het werkt zelfs zo stimulerend dat we bijna dagelijks seks hebben. Dat is pas sinds kort. In onze kinderloze jaren hadden we gek genoeg amper seks. We waren te druk met werk, uit eten gaan en naar de bioscoop. Daarna waren het de zwangerschappen, borstvoeding of het gezin. Pas sinds we in rustiger vaarwater zijn gekomen en een geweldige seks-app hebben ontdekt, zijn we helemaal los.

Geen zin

Voordat we kinderen hadden, deden we het één keer per week en alleen op vrijdag- of zaterdagavond. Het was heel simpel: even voorspel, Henry bovenop en dat was het dan. Het geheel duurde maximaal tien minuten. Ik zou het nu wel saai noemen, eentonig met soms iets extra’s.

Tijdens mijn zwangerschappen werden rond de tiende week mijn borsten, tepels en baarmoedermond extreem gevoelig. Seks was niet langer een genot en dus lasten we een tijdelijke pauze in. Na de bevalling wilde ik koste wat het kost borstvoeding geven. Ik vond het geen fijn idee dat Henry met zijn mond aan mijn tepels zou zitten, terwijl ik tien minuten later mijn baby met diezelfde tepels moest voeden. Ik zag het voeden ook als een moment om me met Linde te binden.

Daarbij zat ik door slaap- en energietekorten slecht in mijn vel. Seks had geen prioriteit. De enkele keer dat ik wel instemde kon het zomaar gebeuren dat ik midden in een vrijpartij ineens niet meer wilde.

Henry vond het in het begin wel lastig dat we zo weinig vreeën, maar hij snapte dat ik moest herstellen van de zwangerschap, bevalling en de periode erna, waarin we uiteindelijk twee kleintjes hadden rondlopen. Gelukkig kunnen we heel goed over seks praten. Ik ben alleen door mijn moeder opgevoed en ze heeft mij geleerd dat je je nooit hoeft te schamen als het gaat om seksualiteit. Voor mijn man was het onderwerp iets wat je privé hield. Hij heeft dat echt moeten leren.

Seks-app

In totaal heb ik vier jaar borstvoeding gegeven. In die tijd waren mijn borsten dus van de kinderen. Pas daarna mocht Henry er weer mee spelen, maar dan nog hielden we ons in. Luna sliep lang op onze kamer en dan wil je ook niet te veel lawaai maken.

Pas toen zij naar haar eigen slaapkamer verhuisde, pakten we voorzichtig de draad op en probeerden allerlei nieuwe standjes uit. Ik denk dat we toen op een keurig gemiddelde van een of twee keer per week zaten. Maar vorig jaar brak het me ineens op. Seks was zo standaard geworden. Kon het niet pittiger? Ik wilde iets nieuws proberen, maar wist ook niet hoe of wat.

“Seks was zo standaard geworden. Kon het niet pittiger?”

Henry, als echte ICT’er, pakte google erbij en zocht op apps. De Spicer-app leek hem wel grappig en dus besloten we die te installeren. Een Engelstalige app die je uitdaagt op seksgebied; hij laat je om en om vragen stellen en je kunt er bijvoorbeeld ook pikante foto’s mee sturen zonder dat ze in de cloud komen.

Lees ook – ‘Tijdens een vrijpartij in de duinen hoorden we ineens voetstappen’ >

Turning point

Dat was een turning point in onze relatie. Henry heeft normaal moeite met het uiten van emoties of gedachten, maar met een mobiel ertussen lukte het ineens wel. Het leuke is dat de app je elke dag twee vragen stuurt die je slechts met ja of nee moet beantwoorden. Als je partner dezelfde vraag positief beantwoordt, heb je een match en dat betekent dat je het dan ook in de praktijk moet brengen. Je weet nu immers dat je er allebei voor openstaat. Zo heb ik ontdekt dat ik van wat ruwere seks hou en dat Henry dominant is en graag de lakens uitdeelt tijdens de seks.

“Gaandeweg krijg je een kijkje in het seksuele brein van je partner”

Gaandeweg krijg je een kijkje in het seksuele brein van je partner, juist door vragen als: hou je van rollenspelen? Vind je pijpen en beffen iets voor alleen vóór, of ook tijdens de seks? Tepelklemmen wel of niet? Deel je jouw fantasieën? Ook leuk is dat je ‘dares’ kunt sturen. Er staan een aantal standaard uitdagingen in de app, maar je mag ze ook zelf verzinnen. Daarmee kun je punten verdienen en aangezien Henry en ik nogal competitief zijn ingesteld, doen we er alles aan punten te scoren.

Nieuwe dingen proberen

Dit alles bij elkaar maakt nu dat we vijf à zes keer per week seks hebben en vaak iets nieuws proberen of iets leuks herhalen. Ik heb een hoger libido dan Henry, dat is altijd zo geweest, maar dat kwam nooit echt tot een uiting. Ik denk omdat ik me onbewust inhield. Waar ik vroeger misschien zou denken dat iets raar zou zijn, haalt mijn mobiel zulke obstakels al weg. Mijn partner krijgt alleen dat te zien wat hij zelf ook als interessant aangeeft. Bovendien mag je ook aanvinken als je in de mood bent, dan krijgt de ander daar een notificatie van.

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

Vrijen

Een vrijpartij duurt nu meestal een uur. Het begint eigenlijk met een stout appje, vaak omdat je al door de app weet dat de ander in de stemming is. Dat maakt het relaxter. Of in bed als we lepeltje-lepeltje liggen en ik zijn penis voel, waarop ik dan reageer door er met mijn billen tegenaan te rijden. Of hij streelt mijn borsten en we gaan flink zoenen.

We proberen door de app aangedragen standjes en speeltjes uit. Zo hebben we een buttplug en de satisfyer voor mij aangeschaft en voor Henry een masturbator sleeve, met een neutrale opening. Het idee van een nepvagina of -billen was me een brug te ver. Dat leek te veel op vreemdgaan, vond ik.

“Al met al zijn we veel speelser geworden. Ik durf zelfs te zeggen dat we als ouders ook leuker zijn”

We houden veel oogcontact en praten ook rustig tijdens de seks over wat we lekker vinden of niet. Al met al zijn we veel speelser geworden; niet per se op seksueel gebied, maar overall zijn we plageriger geworden. Ik durf zelfs te zeggen dat we als ouders ook leuker zijn. We zijn losser en hebben meer plezier samen – en dat allemaal dankzij de telefoon.”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Mail naar redactie@kekmama.nl.

Dit artikel staat in Kek Mama 05-2022.

seks speeltjes seks speeltjes seks speeltjes
Makkelijk mee te nemen door z’n compacte formaat en discreet design. Met deze Satisfyer kom je niet thuis van een koude kermis. Deze luxe duo vibrator is lekker flexibel, heeft 10 vibratiestanden en is ook te besturen met de We-Connect app. Kan dus ook lekker op afstand. Nieuwsgierig naar een buttplug? Dit exemplaar is perfect voor beginners, is eenvoudig in te brengen en heeft een handige terugtrekring.
Haal ‘m nu in huis Deze wil ik hebben. Ben benieuwd.

Extra fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022