Geen vanille alsjeblieft: ‘Voor gekkere dingen moet ik maar naar Jan gaan’

20.03.2024 10:47
Beeld: Shutterstock

Als je kickt op stout en opwindend, ga je natuurlijk niet voor vanilleseks. Nee, deze moeders komen pas in de stemming door iets spannends als partnerruil, sm, trio of tantra.

Jan met de pret

Vicky (29), getrouwd met Mark (34), moeder van Benthe (4): “Vijf jaar geleden ben ik getrouwd met Mark, toen ik na een korte fling per ongeluk zwanger bleek te zijn van Benthe. Mark is een zorgzame vader en een degelijke partner. Hij heeft een goede baan, we leven comfortabel in een prachtig, groot huis met twee auto’s onder de carport. Ons huwelijk zou je goed kunnen noemen, ware het niet dat ik, weliswaar geoorloofd, vreemdga. Elke maand. Het is mijn break-out. Mark is van het kaliber ‘tweeminutenseks’. Langer kan of wil hij niet. En alleen op feestdagen mag ik een keer bovenop. Voor gekkere dingen moet ik maar naar Jan gaan.

Jan is al jaren mijn BFF én minnaar. Mark vindt het oké als ik af en toe met Jan ‘naar de bios ga, uit eten of winkelen met een tikkie meer’. Tegen de buitenwereld doet Mark alsof die vriendschap puur platonisch is. Hij beweert soms zelfs dat Jan gay is. In werkelijkheid geeft hij mij een vrijbrief voor een vrijpartij met Jan.

Eens per maand boeken Jan en ik een hotelkamer voor ‘meneer en mevrouw De Mol’. Aan de rand van de stad staat een goedkoop motel; zo’n ding waar zelfs de stoelen aan de grond zijn vastgeschroefd. Daar hebben we de wildste seks. Ik koop speciaal de pikantste lingerie en hij neemt oliën mee waarmee hij me helemaal insmeert. Deze seks-escapades zijn de manier mijn huwelijk in stand te houden. Ik zie het als een bezoek aan de schoonheidsspecialiste: je knapt ervan op, gaat ervan stralen en je kunt er weer vier weken tegen.”

Mijn innerlijke Britney

Odilia (31), woont samen met Joost (35), moeder van Leonie (5): “De eerste keer dat ik een verpleegstersuniform aantrok schaamde ik me dood. Ik voelde me opgelaten en belachelijk. Het licht moest uit, ook al riep mijn vriend nog hoe sexy hij me vond. Ik moest echt groeien in het spel.

Inmiddels vind ik het heerlijk te transformeren in bosnimf, schooljuf of Britney Spears en buit ik mijn rollen uit. Joost en ik hebben een flinke collectie verkleedpakjes die we hebben aangeschaft op Kamasutrabeurzen en online. Ze vormen ze een vast onderdeel van onze rollenspelen in bed. Laatst vond onze dochter een van de pakjes in de tas onder ons bed. Ik schrok me rot, wist zo snel niet wat ik zeggen moest, maar gelukkig was de verklaring dat het mama’s verkleedkleren waren afdoende.”

Lees ook: In vuur en vlam: ‘We zagen niets van de stad, maar van de hotelkamer des te meer…’

Struikvozers

Rafaëlla (31), latrelatie met Steven (30), moeder van Denzel (3): “In de auto op het parkeerterrein is te makkelijk, dat kan iedereen. Maar seks in een pashokje, in de bioscoop, in een lift of op een festivalterrein is al een stuk uitdagender. Of ergens in een park op klaarlichte dag. Kou maakt me niks uit, zelfs regen vind ik niet erg, als ik maar ergens in de buitenlucht seks kan hebben. Het is niet alleen het een zijn met de elementen, maar meer de thrill van het betrapt kunnen worden.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama