7x leuke afscheidscadeaus voor de meester

30.06.2020 21:43
afscheidscadeau_voor_de_meester

Nog even en je kind heeft zomervakantie. Wil je last minute nog een afscheidscadeau voor de meester (of crècheleider) scoren? Bekijk dit lijstje met ideeën.

Meesters verdienen een beker. En warme voeten, natuurlijk. Bestel deze grappige sokken hier voor € 4

 

Prachtig ingepakt en het ruikt ook nog hartstikke lekker, deze geschenkset van Rituals. Bevat twee keer doucheschuim, body moisturizer en scheercrème. Bestel het hier voor € 24,32

 

Zo lijkt deze glazen pot misschien wat saai, maar stop er wat snoep in (check wel even of het coronaproof is), hang er een lief kaartje aan en je hebt een feestelijk cadeau. Bestel ‘m hier voor € 2

 

Wil je de meester ook in de vakantie scherp houden? Dan is deze breinbreker ideaal. Bestel ‘m hier voor € 3,50

 

Lees ook
8x de grappigste antwoorden van kinderen op school (met dank aan Meester Mark) >

 

Klein, maar fijn: een vrolijke sleutelhanger met lieve boodschap. Bestel ‘m hier voor € 6,95

 

In de vakantie heeft de meester eindelijk tijd voor een boek in de zon. Wij hebben de top 10 best verkochte boeken van dit moment geselecteerd – opdat je zeker weet dat je hem een goed exemplaar cadeau doet.

 

Leuk hoor, al die cadeaus, maar met een knutselwerkje weet je zéker dat je goed zit. Alleen ja… Die troep. Gelukkig blijft je huis met deze knutseltips (én die van Kek Mama’s Lisa in bovenstaande video) gegarandeerd schoon.

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!