In samenwerking met Kek Mama

Bijna een kwart van de Nederlanders heeft seks in het donker

26.02.2000 11:12

Na een lange dag ploffen jullie eindelijk samen in bed. Je partner geeft je ‘de blik’: je weet hoe laat het is en vraagt: “Mag het licht uit, schat?” Het moment suprême waarbij het allemaal draait om het creëren van de juiste sfeer.

Het juiste licht

Recent onderzoek onthult dat maar liefst 89 procent van de Nederlanders gelooft dat licht de sleutel is tot een romantische setting, vooral wanneer de temperatuur stijgt in de slaapkamer. Voor velen van ons is het perfecte licht niet alleen cruciaal voor een comfortabel gevoel (87 procent), maar ook voor een avond vol plezier (76 procent).

Slechts 9 procent van ons laat het licht branden tijdens de seks, en 24 procent gaat zelfs voor volledige duisternis. Waarom? Nou, één op de vier Nederlanders geeft toe zich een tikkeltje onzeker te voelen over hun lichaam als het licht aan is. Dus, die onzekerheid is niet alleen in ons hoofd, maar sijpelt ook door tussen de lakens.

Beeld: Morgane Gielen

Geheime codetaal

No worries: je hoeft voortaan niet meer op zoek te gaan naar de aansteker die altijd kwijt is en te stuntelen met kaarsen. De slimme verlichting van WiZ Connected staat paraat om jullie intieme moment iets extra’s te geven. Of je nu kiest voor het romantische ‘kaarslicht’ of een sensueel rood tintje, WiZ Connected staat garant voor de juiste setting. En met de superhandige WiZ-app of Voice Control heb je de touwtjes in handen, waar je ook bent.

Lees ook – ‘Een huis vol kids? Zo ga je stil van bil’

En, hey, misschien is dit wel het moment om je partner te verrassen met wat nieuwe geheime codetaal? Twee keer knipperen met het licht zou zomaar kunnen betekenen: “Hoog tijd om tussen de lakens te duiken!” Een creatieve en speelse manier om de vonk flink te laten overslaan.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met WiZ Connected

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama