Aisha en haar man plannen de seks: ‘Dan sturen we elkaar ’s morgens al geile appjes’

15.10.2021 15:12
seks thema vrijpartij rollenspel rollebollen Beeld: Shutterstock

Omdat haar zwangerschappen Aisha’s libido in de war hebben geschopt, plannen haar man en zij bewust twee keer in de week seks in. Anders schiet het er zo bij in.

Aisha (34), getrouwd met Miquel (43), twee kinderen van 7 en 5.

“Miquel en ik zijn ruim elf jaar samen en voelen ons steeds meer met elkaar verbonden. Onze band is verdiept, zeker na het krijgen van de kinderen. We zijn steeds meer naar elkaar gegroeid en ik voel me nog altijd begeerlijk bij hem, ook al ben ik niet meer superstrak. Toch moeten we moeite doen onze relatie spannend te houden. Zeker in coronatijd.

Seksuele moodswings

Voorheen boden lieve schoonouders nog weleens aan om op te passen zodat we lekker uit eten konden of een weekendje met zijn tweeën konden kamperen. Dat zorgde direct voor een opleving. Maar het automatische lustgevoel is verdwenen. De zwangerschappen hebben mijn hele hormoonhuishouding en libido in de war gegooid.

Voordat ik moeder was, was ik veel actiever in bed en wilde ik het liefst elke dag van bil. De zin kwam vanzelf. Nu moet ik me er soms echt toe zetten. Ook word ik gek van de seksuele moodswings. In de week voor mijn menstruatie is mijn libido erg laag. Dan moet je echt niet aan me komen, dan wil ik geen gefriemel aan mijn lijf en alleen slapen. Maar de week erna voel ik me vaak enorm verleidelijk en actief en ben ik juist degene die steeds het initiatief neemt voor een vrijpartij. Ook andere externe factoren hebben invloed. In het voorjaar krijg ik lentekriebels van de eerste zonnestralen en voel ik me helemaal verliefd. Terwijl ik ’s zomers in de bloedhitte weinig zin heb.

‘Verplicht’ vrijen

Voor ons is het prima om met de hormoonschommelingen mee te bewegen, wel hebben Miquel en ik ingesteld om sowieso twee keer per week ‘verplicht’ met elkaar te vrijen. Dat scheelt irritatie en frustratie. Miquel had er echt last van als ik zei dat ik wéér hoofdpijn had, zag het als een persoonlijke afwijzing. Daardoor voelde ik me weer onder druk gezet om tegen mijn zin in te vrijen en dat maakte de boel er niet vrolijker op.

Het helemaal niet doen was absoluut geen optie. Als Miquel en ik een tijd geen seks hebben, mis ik een bepaalde connectie. Gelukkig zijn we goed in praten, over alles. En omdat we beiden erg van het harmoniemodel zijn en oplossingsgericht denken, hebben we een compromis verzonnen waar we allebei blij mee zijn. Ongeacht zin, tijd of geiligheid vrijen we op woensdag en zaterdag.

We hebben geen loeistrak schema, eerder een ‘principeakkoord’. We werken allebei in het onderwijs, met kinderen werken kan dodelijk vermoeiend zijn en soms ben ik echt ‘touched out’. Als hij of ik een rotdag heeft op woensdag, is het op donderdag ook goed. Hebben we het hele weekend veel gevreeën, dan laten we het ‘moeten’ die week een beetje vieren. Maar als we merken dat de klad er weer in sluipt door de stress en drukte van een jong gezin, trekken we onze agenda’s.

Rollenspel

De gedachte aan die vaste vrij-dag brengt ons gelukkig makkelijker in de juiste stemming. We sturen elkaar ’s morgens geile appjes met wat we die avond willen doen en ik zoek alvast een leuk setje uit. Wat bij ons ook werkt, is om al vroeg op de avond naar de slaapkamer te vertrekken. Omstreeks acht uur brengen we de kinderen naar boven en vlak erna nestelen ook wij ons in bed. We nemen thee mee, kijken lekker tv en kruipen knus tegen elkaar aan. De stap om te vrijen is daardoor makkelijker, want we liggen toch al in bed.

Als ik echt in een topbui ben en Miquel wil verleiden, trek ik mijn collectie roleplay costumes uit de kast. In het verleden heb ik burlesque workshops gegeven en ik heb nog een verzameling kanten jurkjes, netkousen, korsetten, boa’s, veren, hoeden, hakken en tepelkwastjes liggen. Maar ik bezit ook wat fantasy en gothic spul. Dat kan heel sexy zijn, het is maar net hoe je dat combineert. Dan vertrek ik eerder naar boven om me voor te bereiden. Ik doe speciale make-up op, steek kaarsjes aan, zet een muziekje op en geef Miquel een seintje als hij boven mag komen. Zo heb ik even tijd om mijn dag los te laten en dichter bij mijn sensualiteit te komen.

Lees ook
Van parenclub tot tantracursus: deze vrouwen geven hun seksleven een boost >

Thema’s

Soms vind ik het leuk een thema aan een vrijpartij te verbinden en dan helemaal uit te pakken. Verheug ik me ’s zomers al op kerst, dan trek ik mijn rode lingerie aan en zet ik kerstliedjes op. Of ik zoek op YouTube naar afspeellijsten en mooie beelden. Een open haard met romantische muziek voor winterse taferelen.

Maar ook heel zomerse, exotische bestemmingen en bijpassende tropische muziek, waarbij ik dan in bikini op Miquel lig te wachten. Of ik tover onze badkamer om tot sauna, inclusief lekkere eucalyptus en menthol geurtjes. Het toneelspel helpt om uit de situatie van alledag te stappen en mijn zinnen op seks te zetten.

Nieuwe standjes

We houden verder ook van creativiteit in bed. Maar we zijn niet zo dapper dat we het op vreemde plekken doen en zijn dus ook geen ervaren buitenseksers en zeker geen exhibitionisten. Één keer hebben we het op het strand gedaan, bij zonsondergang en helemaal in het begin van onze relatie. Wel maken we avontuurlijke uitstapjes. Eén keer bezochten we de KamaSutra Beurs. Best lollig, maar we waren er overdag en zaten vooral tussen de senioren. Nogal een anticlimax.

Ook zijn we een keer samen naar Amsterdam geweest, naar Casa Rosso. Dat is een klein, intiem theater met een doorlopende serie artiesten die hun erotische kunsten op het podium laten zien. Dat hadden we allebei nog nooit meegemaakt. Erg leuk en inspirerend. Die standjes gaven ons seksleven echt een boost.

We zijn wat dat betreft echt fan van de Kamasutra, het Indiase leerboek over seks. Niet alles lukt even goed, toch valt er nog best wat te ontdekken én lachen. Dan kijken we elkaar verbaasd aan: deze was nieuw en leuk! Maar het is niet altijd zo’n feest bij ons hoor. Soms is het op woensdag ook lui vanuit bed porno kijken, tien minuten wippen in ons favoriete doggystyle-standje, allebei een orgasme, omdraaien en lekker ontspannen slapen. Zeker doordeweeks kan dat uitermate lekker zijn.”
Dit artikel staat in Kek Mama 12-2021.

 

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Dan krijg je een ‘pretpakket’ van EasyToys, inclusief stoute speeltjes, massagekaars, glijmiddel en seksdobbelstenen. Mail naar redactie@kekmama.nl.

Lekker tropisch Dubbel genot Ontdekken
Over een tropisch sfeertje gesproken: met deze kristallen verander je een kommetje water of je hele bad in een lekker glijmiddel. En dan geniet je gelijk van het heerlijke cocktail geurtje. Laat alle remmen even los en verwen jezelf (of je partner) met de 10 verschillende vibraties van deze G-spot en clitoris stimulator. Extra pluspunt: hij is fluisterstil. Je wint geen bergen geld bij dit pokerspel, maar je krijgt er geheid een gezond blosje van. Daag je partner uit tot een spannend avondje vol nieuwe standjes en plezier.
Hebbennn! Deze wil ik. Klinkt goed.