‘Onze goede vriend bekende dat hij droomde van een trio met ons’

12.08.2021 11:11
trio goede vriend Beeld: Shutterstock

Lynn (36) woont samen met haar man Wessel en twee kinderen van 7 en 5. Af en toe hebben ze een trio met een goede vriend.

“Het begon als een geintje. Het was kerstavond. Onze vrienden Ray en Anne hadden gezellig bij ons gegeten en Anne was met de kinderen alvast naar huis gegaan. Ze was moe en hun jongste moest nodig naar bed. Ray bleef nog iets drinken. Door de drank werden we steeds loslippiger. Ray biechtte op dat zijn seksleven niks meer voorstelde. Anne was altijd moe, had nooit zin en de seks was saai.
 

Met rode wangen

Voor we het wisten, strooiden we met tips om zijn seksleven op te peppen. Keken ze weleens een filmpje? Had hij Anne weleens vastgebonden op bed? Hoe zat het met dirty talk? Deelden zij hun diepste fantasieën? Ray luisterde met rode wangen. Nu we zo samen zaten, durfde hij wel te bekennen dat hij al heel lang van een trio droomde. Het liefst met ons. Wessel schoot in de lach, ik verslikte me in mijn wijn. Met ons? Een beetje plagerig zei Wessel dat hij mij dan maar eerst eens moest durven zoenen, want volgens hem was Ray nogal bleu.
 

Lees ook
Oeh la la: 7x mooie lingerie >

 

Geen open relatie

Hoe Wessel daarbij kwam, weet ik niet. We hebben absoluut geen open relatie. Vreemdgaan vinden we niks en zoenen met een ander is echt niet de bedoeling. Ray liep op me af, pakte mijn gezicht met twee handen vast en voor ik het wist zoenden we innig onder goedkeurend oog van Wessel, die me over mijn rug streelde. Niet veel later lagen we met zijn drieën op de bank in onze woonkamer te rollebollen en verzuchtten we dat dit het geilste was wat we ooit hadden gedaan.
 

Muziek, dansen, kletsen en verder

Al snel kwam er een vervolg en inmiddels is het al een stuk of acht keer gebeurd. Afwisselend gaan ze all over me. Als we een pilletje gebruiken, kunnen we heerlijk lang doorgaan. Af en toe maan ik ze tot rust, dan moet ik echt even bijkomen. We zetten muziek op, dansen, kletsen en dan weer verder. Soms doen we het om en om, dan weer met z’n drieën tegelijk. Onderling doen de mannen niks met elkaar, dus ik heb het druk op zo’n avond.
 

Meer artikelen over relatie en seks?
Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

‘Even een borrel doen’

Als Wessel zegt dat Ray even een borrel komt doen, weet ik dat het daar niet bij blijft en brengen we de kinderen naar opa en opa. Tegen Anne vertelt Ray dat hij een avond gaat stappen met zijn oude hockeymaten. Volgens hem vermoedt ze niks. Ze zou gek worden als ze het wist. Als ik Anne zie doe ik normaal, we kletsen over de kinderen en ons werk. Gek genoeg kost me dat geen enkele moeite. Het is lust, meer niet. Ik heb nooit de behoefte Ray te appen of hem apart te zien. Hij bedreigt mijn huwelijk op geen enkele manier.

Andersom zou ik het niet kunnen. Het lijkt Wessel leuk het eens met een vrouw erbij te doen, maar ik ben daar te jaloers voor. Ray is gewoon een verleidelijk extraatje voor af en toe en daar moet het bij blijven.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Lees ook: 
Zó organiseer je een spannende avond met je partner >

 

Genot   Uitdaging Flexibel

  

Verwen jezelf of je partner(s) met een lekkere in- of externe massage. Deze wand vibrator is extra groot en heeft 5 verschillende patronen/snelheden.

Het klassieke spelletje Truth or Dare, maar dan net een tikkeltje anders. Speel het samen met je partner, een ander stel of vrienden voor een extra uitdaging.

Lekker flexibel, stil en met 20 verschillende standen. Gebruik deze luchtdruk stimulator gerust in je uppie of met een partner, want hij is voor beide situaties geschikt.

Deze wil ik!

Het is tijd.

Haal ‘m in huis.

Extra fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 50 euro (geldig tot 31/12/21). Gebruik de code: KEKEASYTOYS10