trio goede vriend
Beeld: 123RF

Lynn (36) woont samen met haar man Wessel en twee kinderen van 7 en 5. Af en toe hebben ze een trio met een goede vriend.

“Het begon als een geintje. Het was kerstavond. Onze vrienden Ray en Anne hadden gezellig bij ons gegeten en Anne was met de kinderen alvast naar huis gegaan. Ze was moe en hun jongste moest nodig naar bed. Ray bleef nog iets drinken. Door de drank werden we steeds loslippiger. Ray biechtte op dat zijn seksleven niks meer voorstelde. Anne was altijd moe, had nooit zin en de seks was saai.
 

Article continues after the ad

'Hij luisterde met rode wangen'

Voor we het wisten, strooiden we met tips om zijn seksleven op te peppen. Keken ze weleens een filmpje? Had hij Anne weleens vastgebonden op bed? Hoe zat het met dirty talk? Deelden zij hun diepste fantasieën? Ray luisterde met rode wangen. Nu we zo samen zaten, durfde hij wel te bekennen dat hij al heel lang van een trio droomde. Het liefst met ons. Wessel schoot in de lach, ik verslikte me in mijn wijn. Met ons? Een beetje plagerig zei Wessel dat hij mij dan maar eerst eens moest durven zoenen, want volgens hem was Ray nogal bleu.

8x Kek Mama + Studio Noos Tas

Geen open relatie

Hoe Wessel daarbij kwam, weet ik niet. We hebben absoluut geen open relatie. Vreemdgaan vinden we niks en zoenen met een ander is echt niet de bedoeling. Ray liep op me af, pakte mijn gezicht met twee handen vast en voor ik het wist zoenden we innig onder goedkeurend oog van Wessel, die me over mijn rug streelde. Niet veel later lagen we met zijn drieën op de bank in onze woonkamer te rollebollen en verzuchtten we dat dit het geilste was wat we ooit hadden gedaan.

 

Lees ook
Lisa heeft een relatie met Joost en Laura: 'Ouders willen niet dat hun kinderen bij ons thuis komen' >


 

Muziek, dansen, kletsen en verder

Al snel kwam er een vervolg en inmiddels is het al een stuk of acht keer gebeurd. Afwisselend gaan ze all over me. Als we een pilletje gebruiken, kunnen we heerlijk lang doorgaan. Af en toe maan ik ze tot rust, dan moet ik echt even bijkomen. We zetten muziek op, dansen, kletsen en dan weer verder. Soms doen we het om en om, dan weer met z’n drieën tegelijk. Onderling doen de mannen niks met elkaar, dus ik heb het druk op zo’n avond.
 

'Even een borrel doen'

Als Wessel zegt dat Ray even een borrel komt doen, weet ik dat het daar niet bij blijft en brengen we de kinderen naar opa en opa. Tegen Anne vertelt Ray dat hij een avond gaat stappen met zijn oude hockeymaten. Volgens hem vermoedt ze niks. Ze zou gek worden als ze het wist. Als ik Anne zie doe ik normaal, we kletsen over de kinderen en ons werk. Gek genoeg kost me dat geen enkele moeite. Het is lust, meer niet. Ik heb nooit de behoefte Ray te appen of hem apart te zien. Hij bedreigt mijn huwelijk op geen enkele manier.

Andersom zou ik het niet kunnen. Het lijkt Wessel leuk het eens met een vrouw erbij te doen, maar ik ben daar te jaloers voor. Ray is gewoon een verleidelijk extraatje voor af en toe en daar moet het bij blijven.”
 

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

 

 

Meer artikelen over relatie en seks? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >