‘Samen porna kijken loopt bijna altijd uit op een hete sekspartij’

18.11.2022 14:33
seks samen porna kijken Beeld: Getty Images

Na een flinke dip je seksleven weer aanwakkeren? Voor Clarice en haar man bleek de draad oppakken moeilijker dan verwacht, maar is het wel gelukt. Met een helpend handje van porna.

Clarice (45), getrouwd met Jasper (44), moeder van Cis (8):

“Na de geboorte van Cis kende ons seksleven een enorme dip. Ik was vervuld van de baby, had een helse bevalling met tangverlossing en knip achter de rug en moest lichamelijk herstellen. Mijn lustgevoel was weg, ik had genoeg aan knuffelen met de baby. Ook Jasper drong niet aan. Hij was nog niet bijgekomen van de bloederige beelden van mijn ‘onderkantje’. Het duurde even voordat hij dat weer kon zien als iets wat ons veel genot had gebracht en kon brengen.

Lees ook – ‘Seks na de bevalling: ik zie er als een berg tegenop’ >

Porna

We streelden, kusten en knuffelden wel, maar ik schat dat we drie jaar niet aan penetratie hebben gedaan. Die draad weer oppakken bleek lastig. Uiteindelijk vonden we de oplossing in porno. Geen harde of platte films, puur bedoeld om mannen op te winden, maar de zogenaamde female-friendly variant: porna. Erotische films met echte koppels en mooie mensen, zonder fake gekreun en de zaadvragende ogen uit de standaard video’s.

“Door te kijken hoe een ander stel het doet, raken we vanzelf geïnspireerd en doen mee”

Ik heb een aantal sites bij de favorieten op mijn tablet staan, zoals LotteLust. Willen we seksen maar zijn we nog niet in de juiste mood, dan is het een kwestie van even een kwartiertje schermturen. Door te kijken hoe een ander stel het doet, raken we vanzelf geïnspireerd en doen mee. Nu zetten we twee keer per week zo’n filmpje op en negen van de tien keer loopt dat daadwerkelijk uit op een hete sekspartij.”

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama