In samenwerking met Kek Mama

De kracht van moederschap: José zette haar ziekte en verlies om in kracht

16.05.2024 09:03

Meet José (41), moeder van drie, partner in crime van Rob (41), en de superkracht achter dochters Italina (11) en Joanna (2). Ondanks de uitdagingen die ze tegenkomt, blijft José stralen dankzij de onvoorwaardelijke liefde voor haar gezin en de creatieve aanpassingen in haar dagelijkse routine die haar door de moeilijke tijden heen helpen.

Pittige uitdagingen

In 2015 veranderde het leven van José drastisch door het Emberger Syndroom, dat haar confronteerde met ziekte en moeilijke behandelingen. Door dit syndroom worden de ontwikkeling en functie van bepaalde bloedcellen beïnvloed, wat een grote impact heeft op haar dagelijks leven. Nog altijd heeft José veel last van spanningen en pijn en moet ze nog wekelijks drie tot vier keer naar het ziekenhuis. De hardste klap kwam toen het gezin dochter en zusje Carla verloor. Carla werd als prematuur geboren en is een week na haar geboorte overleden.

Powervrouw

Met haar ziekte als drijvende kracht heeft José een nieuwe missie gevonden: andere gezinnen bijstaan die het verlies van een kindje doormaken. Daarnaast heeft ze haar dagelijkse routine omgegooid om haar lichamelijke gezondheid te verbeteren. Goede voeding speelt hierbij een cruciale rol, vooral eiwitten zijn voor haar essentieel geworden. “Ik merk echt verschil sinds ik de High Protein Meal Shakes, Protein Pancakes en Protein Bars van Cabau Lifestyle gebruik”, vertelt José. “De proteïne voedt mijn spieren op de juiste manier, waardoor ze minder gespannen zijn”, aldus José.

Terug in haar balans

In haar reis naar persoonlijke groei heeft José grote sprongen gemaakt. Eerst sceptisch, nu een ware yogi en meditatiegoeroe, begint haar dag met stretch-sessies en eindigt met meditatie. “Even de hersenen op pauze en meegaan in de meditatie, echt een game changer,” zegt José. Niet alleen zijzelf profiteert, maar ook haar meiden. Vooral de oudste slaapt als een roos dankzij het mediteren. 

Het ouderschap is geen appeltje eitje, vooral niet met twee dochters die elk een eigen, sterk karakter en levensfase hebben. Flexibel handelen en onvoorwaardelijk liefhebben zijn key. “We zijn open naar elkaar en hechten veel waarde aan normen en waarden.” José vindt het belangrijk dat ze leren van hun fouten, maar nog belangrijker dat ze hun dromen najagen.

“Schoonheid straal je uit als je je vanbinnen ook zo voelt.”

Met de aanpassingen in haar dagelijks leven, zoals de producten van Cabau Lifestyle en de balans van lichaam en mind, ziet José ook zeker de overwinningen. Ze voelt zich zelfverzekerder dan ooit en staat nog sterker in haar kracht als moeder. De favo producten van José shop je met 15% korting met de code: KEK15