In samenwerking met Kek Mama

‘Ik verraste mijn vent met een speciale mannen-vibrator’

19.05.2022 17:38
thuisparty's seksartikelen Beeld: Shutterstock

Sharon (41), getrouwd met Maurice (40) moeder van Joep (11) en Thijs (9) en Loes (1,5).

“In ons drukke gezin is seks vaak een sluitpost. Na zorgen, werken, sporten, eten en slapen staat het onderaan de prioriteitenlijst. Mijn man Maurice en ik hebben ook een totaal ander bedritme: ik lig er vanwege de baby meestal om 22 uur in, terwijl hij pas ver na middennacht gaat slapen. Maar dat betekent niet dat we helemaal niets doen. We zijn allebei zeer actieve soloseksers. Na een hectische dag trek ik me vaak even terug met mijn Bloom Violet Vibrator. Door de driedubbele stimulatie krijg ik al in een paar minuten mijn hoogtepunt en val ik erna in een heerlijk diepe slaap.

Diverse speeltjes

Mijn man Maurice en ik zijn nu 23 jaar samen en we hebben altijd een bevredigend seksleven gehad. Gemiddeld vrijen we sámen een á twee keer per maand, meestal op zondagochtend. Misschien niet veel, vergeleken met andere stellen. Maar als we het doen is het gewoon goed. Met een uitgebreid voorspel met diverse speeltjes en lekkere massageolie en afwisselende standjes.

Maurice en ik zijn ook open over seks, we bespreken alles. Vriendinnen van mij vinden het vreselijk als hun vent porno kijkt. Mij maakt dat niks uit. Ik weet dat hij graag ’s avonds een filmpje opzet. Ik heb zelfs een mannelijke masturbator, de Teazers Masturbator voor hem aangeschaft via Easy Toys. Dat vond hij een top verrassing. Prima toch als hij zich zo kan ontladen? Op die manier blijven we allebei vrolijk en raken niet gefrustreerd.

Open over seks

Ook met de kinderen zijn we open over ons lichaam en wat prettig is. Er is niks mis met zelfliefde. De jongetjes zitten soms ’s avonds met hun hand in hun broek ‘te kriebelen’. Dat mag, maar ik heb wel gezegd: alléén thuis en liefst in bed. Ik promoot of stimuleer het niet, maar ik wil ze niet opvoeden met dat seks vies of gek is. Ik heb ook gezegd dat ik snap dat het fijn is, maar dat het ook niet de bedoeling is om te kriebelen als opa en oma er zijn of als ze ergens op bezoek zijn.

Uiteindelijk gun ik ze een gezond seksleven en wil ik voorkomen dat ze mijn pad bewandelen. Ik kom uit een streng gelovig gezin. Mijn moeder was van de ‘handjes-boven-de-dekens’-kerk. Ze kwam me ’s avonds nog net niet controleren. Maar in haar ogen was ‘de daad’ iets wat je (als vrouw) vooral deed voor je partner en je voort te planten. Ik geef mijn kinderen andere waarden mee. Ik hoop dat ze straks uitgroeien tot zelfbewuste, sensuele personen. Als de tijd rijp is leer ik hen dat seks, mits met toestemming, iets heel prettigs is. En anders kan het ook altijd prima alleen.”

Wil je meer lezen over hoe jij kunt genieten van het masturberen? Mei is masturbatiemaand bij EasyToys en dat wordt gevierd met 31 dagen speelplezier. Kijk op easytoys.nl en plan uren vol me-time en solo play in. Extra fijn: tijdens EasyToys Pink Friday, van 27 t/m 31 mei, scoor je toys met héél veel korting.