In samenwerking met Kek Mama

5 tips om de feestdagen extra spannend te maken

18.12.2023 10:05
tips om de feestdagen extra spannend te maken

Er staat een bijzondere periode voor de deur: de feestdagen! Voor sommigen is het zelfs het hoogtepunt van het jaar. Ook zin in een hoogtepunt met kerst? We’ve got you!

Spannende feestdagen

Het lijkt misschien niet het ideale moment voor wat sexy action met je partner. De feestdagen kennen meestal een propvol programma. Je kids willen kerstfilms met je kijken en kerstkoekjes bakken. Je moet het hele gezin op tijd bij je (schoon)ouders krijgen. En waren die laatste cadeautjes nou al ingepakt? Geloof ons: we snappen het. Toch kan ook jij kerst een sexy randje geven. Het sleutelwoord? Lingerie!

Vijf tips voor een sexy kerst

 1. Alleen hij weet wat er onder die feestjurk zit
  Of je nou een glitterjurk, powersuit of een foute kersttrui draagt: ga voor sexy lingerie eronder en vertel je partner van tevoren wat je aan gaat trekken. Je zit dan misschien wel de hele dag bij je schoonouders of bij een saai kerstdiner van je oudtante, je draagt wel een sexy geheimpje met je mee. Ga voor een rood setje voor ultieme kerstsferen.
 2. Een sexy pakje onder de boom
  Je hoeft niet te wachten tot je partner een sexy lingeriesetje voor je koopt. Je kunt hem ook een pakje cadeau doen, die jij vervolgens voor hem draagt. Dat is immers ook voor hem een cadeautje. Niet uitpakken waar de kinderen bij zijn natuurlijk. Klik hier voor wat inspiratie.
 3. Stiekem voorspel
  Voor de echte daredevils: durven jullie kleine momentjes te pakken? Een flinke tongzoen onder de mistletoe? Even elkaar aanraken als er niemand kijkt? Je string uittrekken en in de zak van zijn jasje laten glijden?
 4. It’s playtime
  Weer thuis en alle koters op bed? Nu kan het feest echt beginnen. Tijd om samen tot jullie hoogtepunt te komen!
 5. Santa but sexy
  Om de kerstsfeer ook mee te nemen tussen de lakens, kun je gaan voor een rollenspel. Laat het beeld van kerstman als oude vent met een dikke buik even los en hul je in sexy kerstpakjes voor hem en haar.

Shop het bij EasyToys

De mooiste lingerie shop je bij EasyToys. Give a present with passion is hun motto, en passievol zal jouw kerst worden met al dat moois! En bij EasyToys shop je nog veel meer handigs voor onder je kerstoutfit. Wat dacht je van tepelstickers voor onder een jurkje waar je geen beha bij kunt dragen? Of mooie panty’s met jarretels voor onder je jurk? Shop jouw ultieme hoogtepunt van het jaar!

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief