In samenwerking met Kek Mama

‘Deze adventskalender bleek een pretpakket vol spannende, stoute en gewaagde pakketjes’

24.10.2022 11:54
EasyToys Adventkalender

Shanna (29), getrouwd met Peter (33), moeder van Sophie (18 maanden):

“Veel bruidsparen checken de enveloppen met geld in hun huwelijksnacht, maar Peter en ik doken meteen op de Naughty and Nice Adventskalender. Het enorme pretpakket, oorspronkelijk bedoeld om af te tellen naar kerst, kregen wij als opwarmertje voor onze wittebroodsweken! Het werd met pakket 1, een prachtig gouden vibrerend eitje, direct al een avond om nooit te vergeten en het begin van een van de leukste en spannendste weken uit onze relatie.

Afgelopen september zijn we getrouwd. Na een relatie van zes jaar en een baby en zónder corona-restricties, het perfecte moment voor een trouwerij. De cadeautip hadden we vrij gelaten: verras ons maar. Dat hebben we geweten: van geld, dinerbonnen en een vingerplant (!), tot het beste cadeau van onze beste vrienden: de Naughty and Nice Adventskalender 2022 van EasyToys. Een grote luxe doos met daarin 24 spannende, stoute en gewaagde pakketjes met attributen en sekstoys.

Heel gek, tot dan hadden we nog helemaal geen speeltjes gebruikt. Ik dacht altijd dat je dat pas aanschafte als je niet genoeg aan elkaar had. Wij vonden elkaar nog hartstikke aantrekkelijk, dus we hadden geen sekstoys nodig. Onzin, zo weet ik nu. Het is geen vervanging van goede seks of alleen voor een ingedut seksleven, het zorgt er juist voor dat het nóg leuker wordt. 

Eigenlijk wilden we keurig wachten tot december en zo uit te pakken naar kerst. Maar de box zag er te verleidelijk uit. We konden niet langer wachten en zijn dus al in de huwelijksnacht begonnen. De dagen erna hebben we ons gehouden aan het schema en lieten ons inspireren door het item dat we uitpakte. Was het olie, dan masseerden we er elkaar sensueel mee onder de douche. Het masker van doosje nummer 12 gebruikten we voor onze eerste kennismaking met wat meer kinky seks. Eerst moest ik geblinddoekt de strelingen van Peter ondergaan, daarna was hij aan de beurt om verrast te worden. En de mini dildo en vibrators zorgden voor ongekend genot bij mij: nooit geweten dat dit ook mogelijk was. 

Onze nieuwsgierigheid maakte dat we elke avond niet konden wachten naar boven te gaan. Blijkbaar maak je als je vaak seks hebt een geluksstofje aan dat zo verslavend is, dat je alleen maar méér wil. Daarbij waren we ook gewoon super nieuwsgierig naar de inhoud van de kalender. Het was echt: baby op bed en snel door naar onze eigen slaapkamer. Nadat we doos van EasyToys hadden uitgespeeld, hebben we alles weer ingepakt en tentoongesteld in onze kast. Maar het was zeker geen eenmalig festijn, straks in december beginnen we gewoon weer opnieuw en tellen af naar kerst. En eigenlijk kan het elke maand wel, leuk voor de broodnodige variatie.”

Wil je meer lezen over hoe jij spannend kunt aftellen naar kerst? In november staat de voorpret voor de decembermaand centraal bij EasyToys en zie je hoe je zelf aan deze Naughty & Nice Adventskalender 2022 kunt komen. Leuk om weg te geven of jezelf cadeau te doen. Kijk op easytoys.nl naar alle cadeau-ideeën en laat je helemaal meeslepen

Ankeiler Facebook: Lezeres Shanna (29) en haar man Peter (33) werden op hun huwelijk verrast met een heel bijzonder en spannend cadeaupakket. Dankzij de Naughty & Nice Adventskalender 2022 van EasyToys werd niet alleen hun huwelijksnacht heel bijzonder, ze kenden hele spannende wittebroodsweken en straks wordt het weer een warme aanloop naar kerst.