In samenwerking met Kek Mama

‘Op zondag liggen we naast elkaar in bed, ieder met zijn eigen sextoy’

22.11.2022 14:21
easytoys seks toys vibrator solo seks Beeld: Getty Images

Yfke (36), getrouwd met Pier (33), moeder van Aukje (5) en Mette (4).

“Oneerlijke concurrentie. Zo noemde mijn man Pier lang de rieten mand vol sekstoys die onderin in mijn kledingkast stond. Een overblijfsel van mijn vrijgezellentijd, maar ik haalde mijn ‘pretpakket’ nog regelmatig omhoog tijdens een gezamenlijke vrijpartij. Vooral fijn bij bepaalde standjes die me niet genoeg stimuleerden of om me na afloop een orgasme te geven. Pier bromde en was een beetje jaloers als ik in mijn mand dook. Maar dat veranderde toen ik hem vorig jaar verraste met speciale ‘male toys’, gevonden op de masturbator-pagina van Easy Toys. Na wat scepsis, ging hij overstag. Nu is ook hij helemaal fan van speeltjes in de slaapkamer!

Als het gaat om speeltjes, was als single niets me te gek. Ik heb altijd een hoog libido gehad, maar geen zin elke week met een ander het bed in te duiken. Daarom zocht ik mijn heil bij speeltjes. Zo heb ik echt lijkende rubberen dildo’s van 20 cm lang, groot en geaderd en een die aan twee kanten te gebruiken is. Ik neusde regelmatig rond op Easy Toys op zoek naar bestsellers of innovaties als luchtdrukvibrators of G-spot teazers. Had ik een kerstbonus of geld gekregen voor mijn verjaardag, dan zocht ik luxere producten uit, zoals de Womanizer en de MyMagicWand. Op die manier kwam ik toch aan mijn trekken, zonder te hoeven ‘hoeren en sloeren’.

Lees ook: ‘Mijn vriend en ik vrijen rustig zes keer in een weekend’

Toen Pier en ik een relatie kregen en gingen samenwonen, liet ik hem snel mijn schat aan speeltjes zien. Hij reageerde geschrokken, vond het niet tof. Was zelfs jaloers op de orgasmes die ik wel kreeg met een clitorisstimulerende vibrator, maar niet met hem. Ik probeerde hem uit te leggen dat ik sowieso erg van de seks met hem genoot. Dat het meer een kers was op de spreekwoordelijke taart, maar dat de cake zonder ook al superlekker was. Toch bleef hij het lastig vinden. Totdat ik hem vorig jaar voor Sinterklaas een Blowjob stimulator cadeau gaf. Zat in een keurig doosje, de kinderen hadden geen idee wat papa uit de zak van Sinterklaas had gekregen. Eerst deed hij er een beetje lacherig om, maar toen hij het eenmaal had uitgeprobeerd was hij om. Dit tintelende en trillende gevoel had hij nooit eerder ervaren.

Inmiddels begint ook Pier een aardige toy-collectie te verzamelen. Voor zijn verjaardag gaf ik hem een vibrerende cockring en penis sleeve en dit jaar ligt er Handy masturbator een onder de boom. Ook hebben we allerlei lekkere massage-oliën en glijmiddelen in huis die we gebruiken tijdens onze vrijpartijen. Nu Pier weet hoe fijn een speeltje kan zijn, ziet hij het ook niet meer als concurrentie. Het is niet of/of, maar en/en. We seksen er niet minder om, eerder meer en anders. Juist omdat we een druk gezin hebben met jonge kinderen, hebben we geen tijd voor urenlange seksmarathons. Vaste prik is ons zondags genietmomentje voor het slapen gaan, naast elkaar in bed en ieder met een eigen vibrator. Soloseks maar dan in duo opstelling!”

Wil jij jouw man ook verrassen met een masturbator of eigen seks toy? Bij Easy Toys kun je verschillende fijne en bijzondere speeltjes vinden, speciaal voor hem. Kijk op easytoys.nl naar alle ideeën en laat je helemaal meeslepen.