Dit zijn de leukste uitjes voor kinderen die nog niet kunnen lopen

08.01.2020 14:59
uitjes-kinderen-die-niet-kunnen-lopen

Wil je wat leuks doen met je dreumes, maar wordt-ie narrig van steeds in de kinderwagen zitten? Bij onderstaande uitjes kan je kind lekker z’n gang gaan. Ook als hij nog niet kan lopen.

Binnenspeeltuin

Indoor speelparadijzen zijn ideaal voor een dag flink ravotten. En vaak is er ook een hoek voor de kleintjes, zodat je zeker weet dat je kind ongestoord kan rondkruipen. Of kan oefenen met (vallen en) lopen. We hebben 22 adressen voor je verzameld, verspreid over het land.

 

nijntje museum

Hoewel de zoon (1,5) van Kek Mama's Malu nog niet zelfstandig loopt en iets te jong zou zijn – het nijntje museum is ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar – wilde ze het tóch een keer proberen. Een groot succes, kijk maar.

 

Lees ook

Wanneer is je baby klaar om te leren lopen? >

 

Treinen kijken

Woon je in de buurt van een goed bezocht treinstation? Zet je kind in de kinderwagen, ga samen op het perron staan en kijk naar de treinen die voorbij razen. Of naar de bussen, trams, metro's – wat je maar kunt vinden. Wedden dat je kind niet eens meer doorheeft dat hij in z'n buggy zit?

 

Fietstocht maken

Leuk met mooi weer: een fietstocht door de natuur maken. Want in het kinderzitje voorop is er voor je dreumes net wat meer te zien dan in de kinderwagen. Een paar mooie fietsroutes op een rij.

 

Zwembad

Van glijbanen en watervallen tot pierenbadjes: ook kinderen die nog niet kunnen lopen, hebben in een subtropisch zwembad de dag van hun leven. En handig voor jou, want tillen kost in het water (helemaal met een zwemband) geen moeite. Weten waar je moet zijn? Hier vind je de leukste baden.

 

Meer uittips? Volg Kek Mama op Facebook >