Promotie
elke-maaltijd-feestje

Vrolijke borden, creatieve ijsblokjes en een jaloersmakende lunchbox met bijpassende thermosbeker: met deze items maak je van elke maaltijd een feest voor je kind.

Extra hap is een extra aanwijzing

Heeft je kind moeite om al die groente van het bord te eten? Hang er een spelelement aan met deze dierlijke serviesset. Bedek de kom of het bordje met van alles en nog wat en laat je kroost raden wat eronder te zien is. Een extra hap betekent een extra aanwijzing. Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen.

 

Voor de berengrote eter

Deze broodtrommel is ontworpen door Maureen van der Hout en ideaal voor in de schooltas. Alles is gemaakt van roestvrijstaal, er is ruimte voor zes tot acht boterhammen en de trommel is gemakkelijk te openen. Zo fijn dat je 'm bijna zelf mee zou nemen naar je werk. Maak de boel compleet met de beker, het bord en de thermosfles.

 

Schuif maar door

Het ene moment zit je met anderhalve man en een paardenkop aan tafel, het andere moment schuift de hele familie aan. Wel zo handig als je dan genoeg plek hebt. Met deze tafel creëer je in een handomdraai vier extra zitplaatsen, want hij kan wel tot twee meter uitgeschoven worden. 

 

Zo leeg dat glas

Leuk tijdens een kinderfeest, maar kan ook prima dagelijks gebruikt worden: deze decoratie in de vorm van dansende poppetjes (verkrijgbaar in een kleurrijke set van acht). Plak een glas vol en je weet zeker dat je kind het in no time leegdrinkt. Én je ziet nog precies welk glas van wie is - weer eens wat anders dan een rietje met uitklapbare parasol. Ook leuk: de bijbehorende ijsblokjes in de vorm van poppetjes. 

 

De website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland - vtwonen.nl - is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 25 oktober shop je hier heel veel eetkameritems (o.a. alle bovenstaande items) met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!

Miljuschka Witzenhausen laat op LINDA.tv zien hoe je binnen no time iets lekkers op tafel zet. Zo ook deze soep. Alleen nog een stokbroodje erbij en klaar ben je.


Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Miljuschka Witzenhausen laat op LINDA.tv zien hoe je binnen no time iets lekkers op tafel zet. Deze topper is er een voor op de zondagochtend: fluweelzachte, romige scrambled eggs die zalig smaken.

 

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >