Koel en grappig: 9x de leukste ijsblokjesvormen

13.06.2020 15:02
ijsblokvormpjes Beeld: Shutterstock

Een zomers drankje vraagt om een paar heerlijk verkoelende ijsblokjes. Vergeet die standaard kubus en ga voor één van deze leuke vormpjes.


Citroenen

Met gekoeld ijs in de vorm van een citroen, word je drankje bijna net zo fris als met een écht geel schijfje.

Je bestelt deze vorm hier.

Papegaaien

Hoeveel klontjes wil je, mama? Hoeveel klontjes wil je, mama? Hoeveel klontjes wil je, mama? Geen wonder dat je kind in de herhaling gaat vallen met deze geestige papegaaien-ijsblokjesvorm.

Je bestelt ‘m hier.

Duikboten

Even vullen, een nachtje in de vriezer en deze duikboten kunnen op expeditie naar de bodem van de waterkan.

Je bestelt de vorm hier.

 

Dino’s

Een Triceratops, Megalosaurus, T-Rex… en van al die andere dino-soorten die je niet kunt uitspreken, kan je kind met deze vorm ijsklontjes maken. Ook leuk: probeer de vorm eens te vullen met chocola.  

Je bestelt de vorm hier.

 

Lees ook:
6x de lekkerste drankjes voor in je tuin >

 

Duplo-stenen

In deze vorm kun je tien ijsblokjes maken van Duplo-steentjes. Gooi er een paar in je glas en met de rest kan je kind z’n lol op om snel een bouwwerk te maken, voordat de boel smelt.

Je bestelt ‘m hier.

Summer vibe

Ananassen, flamingo’s, cactussen en palmbomen: als je met deze set ijsblokjesvormen de zomer niet in je bol krijgt, weten wij het ook niet meer.

Je bestelt deze set van vier vormen hier.

 

Hartjes

Schattig, deze hartjes van ijs. Ze zijn klein, dus gooi er gerust een stuk of vijf in je glas – van wat extra liefde wordt iedereen blij, toch?

Je bestelt de vorm hier.

 

Aardbeien

Een kan water met échte aardbeien is heerlijk, maar een zomerse aardbeien-smoothie misschien wel minstens zo lekker. Beide maak je extra fris met ijsblokjes in de vorm van zomerkoninkjes.

Je koopt deze vorm hier.

 

Hondenpootje

Heb je een hond in huis, dan zijn deze ijzige pootjes in je glas extra leuk. En met een beetje geluk krijgt de kleine viervoeter er zelf ook een paar om af te koelen.

Je bestelt de vorm hier.

 

Nog meer tips voor deze zomer?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >