Hier eet je de lekkerste pannenkoeken in de buurt van Zwolle

19.08.2020 09:32
pannenkoeken Zwolle Beeld: Shutterstock

Gezellig uitje naar Zwolle? Met een heerlijke pannenkoek bij één van deze restaurants sluit je de dag perfect af. 

Holland – Zwolle

Hier eet je pannenkoeken in een prachtig monumentaal pand, aan de gracht in hartje Zwolle. Een ideaal adres om een dagje in de stad te combineren met een fijne lunch of lekker diner. Op de kaart vind je ook vleesgerechten, maaltijdsalades, soepen en flammkuchen.

Adres: Thorbeckegracht 41, Zwolle
 

‘t Pannenkoekschip – Zwolle

Stap aan boord van de oude klipperaak en eet heerlijke pannenkoeken vanaf het water. Extra leuk: de kombuis is open, dus je kunt zien hoe je pannenkoek vers gemaakt wordt.

Adres: Pletterstraat 6, Zwolle
 

Lees ook:
19x de leukste kindvriendelijke restaurants in Nederland >

 

Pannenkoekenhuis De Boskabouter

Hier ga je op bezoek bij boskabouter Nico. In zijn paddenstoel kun je puzzelen, krijten en tekenen en buiten op het terras heeft hij meerdere speeltoestellen en een springkussen neergezet. Oh, en de pannenkoeken zijn vernoemd naar zijn collega’s: de Veluwse kabouter, de Smulkabouter, de Boerderijkabouter en vele anderen.

Adres: Parc de Zwijger 1, Wezep
 

Restaurant Puik

Kan natuurlijk niet anders, of deze pannenkoeken heten Puikse Specaliteiten. Veel varianten hebben een buitenlandse twist, zoals de Oosterse, Parma of Provençaalse pannenkoek. Maar dat zal je kind vast worst wezen, want die gaat natuurlijk voor de Pizza Pannenkoek.

Adres: Nieuwe Deventerweg 103, Zwolle
 

Restaurant en Pannenkoekenboerderij De Ridderhof – Hattem

Hier heb je keuze uit zeven pannenkoeken, maar je kunt er ook je eigen variant samenstellen. Bij goed weer kies je voor een plekje op het terras, want van daaruit heb je prachtig uitzicht op de IJssel en het oude stadje Hattem.

Adres: Ridderstraat 25, Hattem

 

 

Nog meer tips voor kindvriendelijke restaurants?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >