Hier eet je de lekkerste pannenkoeken in de buurt van Middelburg

16.09.2020 14:02

Ben je een dagje naar de hoofdstad van Zeeland of op vakantie in Walcheren? Dan mag een heerlijke pannenkoek na je strandwandeling niet ontbreken. Wij zetten de leukste pannenkoek-adressen in en rondom Middelburg voor je op een rij. 

Pannenkoekenhuis De Kabouterhut – Middelburg

Wipneus, Grumpy, Slimpy en Dopey: de pannenkoeken bij dit restaurant zijn vernoemd naar, jawel, kabouters. En niet geheel verrassend vind je die kleine mannetjes ook overal in het pand. Kinderen kunnen aan de slag met kabouterboekjes en kleurplaten en krijgen bij elke bestelling een leuke verrassing.

Adres: Oostkerkplein 7-8, Middelburg

 

De Jonge Johannes – Serooskerke

Over kindvriendelijke restaurants gesproken: bij dit pannenkoekenrestaurant, gelegen naast een fraaie molen, kunnen kinderen zich heerlijk uitleven in de speeltuin en bij de midgetgolfbaan. Slecht weer? Dan is er binnen een leuke speelhoek. Oh ja, en de pannenkoeken worden gemaakt van echt Zeeuws molenmeel: Zeeuwser kán niet.

Adres: De Molen, Vrouwenpolderseweg 55A, Serooskerke

Lees ook:
7x de leukste uitjes in Zeeland voor kinderen >

 

De Pannekoekenbakker – Oostkapelle

Klaar met uitwaaien? Dan kun je hier uitrusten en genieten van een lekkere pannenkoek. En aan je kind heb je eh… geen kind, want die vermaakt zich boven prima op de speelzolder met onder meer een bioscoop.

Adres: Domburgseweg 75, Oostkapelle

 

Eiggenwijzz – Middelburg

Een leuke brasserie in hartje Middelburg, die gerund wordt door jongeren met een verstandelijke beperking. Op de menu staan pannenkoeken, maar ook lekkere focaccia’s, soepen, tosti’s en nog veel meer.

Adres: Langeviele 20-22, Middelburg

 

Pannenkoekenhuis Bram – Zoutelande

Vlakbij Middelburg vind je pannenkoekenhuis Bram, in de familiebadplaats Zoutelande. Je vindt er een fijne speeltuin voor kinderen en op de kaart een enorme keuze aan zoete, hartige en speciale pannenkoeken. Je lunch of diner sluit je natuurlijk af met een fijne strandwandeling: de zee ligt namelijk op een steenworp afstand.

Adres: Westkapelseweg 8, Zoutelande

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >