Lekker simpel en in een handomdraai op tafel. Dit ontbijt is perfect als je een beetje verwend wilt worden. Ook lekker als toetje, wie houdt je tegen?
Lees verder onder de advertentie
Ingrediënten:
125 gram diepvries frambozen
10 verse frambozen
C.a. 200 gram magere kwark
Handje hazelnoten, grof gehakt
Handje kokosvlokken
2 blokjes pure chocolade, grof gehakt
Bereiding:
Doe de diepvries frambozen de avond van te voren in een schaaltje en zet in de koelkast zodat ze op temperatuur kunnen komen, maar niet volledig ontdooien.
Pureer de volgende ochtend de frambozen met een staafmixer. Verdeel de gepureerde frambozen over twee schaaltjes.
Rooster de kokosvlokken samen met de gehakte hazelnoten in een droge koekenpan tot de kokos goudbruin kleurt.
Verdeel de kwark over het de laagjes gepureerde frambozen en hak de chocolade grof. Verdeel nu ook de chocolade, geroosterde kokos, hazelnoten en verse frambozen over de kwark.
Hou je van zoet? Voeg dan een scheutje honing of agavesiroop toe.
Mede mogelijk gemaakt door (de zusjes) Lucy en Rosa van Your Meal Planners.
Meer heerlijke recepten nodig? Volg ons op Facebook.
Ze zeggen wel eens: je moedergevoel laat je nooit in de steek. In het geval van de 33-jarige Hinde was dat ook daadwerkelijk zo. Een nietsvermoedend bezoekje aan de winkel werd daardoor een spannend uitje.
Tikkie ontvangen voor een halve wortel uit iemand anders’ maaltijdsalade? In deze rubriek verzamelen we de meest onterechte, ongemakkelijke en gewoon ronduit gênante betaalverzoeken. Wat ze gemeen hebben? Je zag ze in ieder geval niet aankomen.
Elise (36) is moeder van twee zoontjes (6 en 4) en schrijft met veel liefde korte verhalen over het moederschap en alles wat daar onverwacht bij komt kijken. Haar verhalen zijn fictief, maar vaak geïnspireerd op de wereld van ouderschap met een flinke scheut herkenning, humor en een tikkeltje overdrijving. Tegelijkertijd werkt ze aan haar […]