Deze trifle met frambozen is het perfecte ontbijt
Lekker simpel en in een handomdraai op tafel. Dit ontbijt is perfect als je een beetje verwend wilt worden. Ook lekker als toetje, wie houdt je tegen?
Ingrediënten:
- 125 gram diepvries frambozen
- 10 verse frambozen
- C.a. 200 gram magere kwark
- Handje hazelnoten, grof gehakt
- Handje kokosvlokken
- 2 blokjes pure chocolade, grof gehakt
Bereiding:
- Doe de diepvries frambozen de avond van te voren in een schaaltje en zet in de koelkast zodat ze op temperatuur kunnen komen, maar niet volledig ontdooien.
- Pureer de volgende ochtend de frambozen met een staafmixer. Verdeel de gepureerde frambozen over twee schaaltjes.
- Rooster de kokosvlokken samen met de gehakte hazelnoten in een droge koekenpan tot de kokos goudbruin kleurt.
- Verdeel de kwark over het de laagjes gepureerde frambozen en hak de chocolade grof. Verdeel nu ook de chocolade, geroosterde kokos, hazelnoten en verse frambozen over de kwark.
Hou je van zoet? Voeg dan een scheutje honing of agavesiroop toe.
Mede mogelijk gemaakt door (de zusjes) Lucy en Rosa van Your Meal Planners.
Meer heerlijke recepten nodig? Volg ons op Facebook.