Boosten maar: dít zijn de voordelen van een paar dagen detoxen

15.06.2022 07:54

Tijd om weer fris en fruitig de zomer in te gaan. Al eens gedacht aan een detox-kuurtje om jezelf even op te peppen? Met deze lekkere tip gooi je ongezond snaai terug in de trommel en geef je lichaam én geest die welverdiende boost.

Vitaminebommetjes

Ken jij detox van Sapje al? Zij persen lekker biologisch sap voor jou met de slowjuicer. De sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit hier, en wat specerijen, kruiden en zeewier daar, voegen ze smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale boeren

Me-time

Dankzij de gezonde voedingsstoffen in deze biologische sapkuren help jij je immuunsysteem en vitaliteit. Een echte opkikker namelijk, met fijne vitaminen, mineralen en antioxidanten. En makkelijk: geen gedoe met schillen, snijden en persen in jouw keuken. Deze lekkere en pure vitaminebommetjes worden gewoon bij je thuisgebracht.

Detox & chill

Een sappenkuur helpt je lichaam tot rust komen en weer op te laden. Hiermee ondersteun je jouw vitaliteit. Bovendien is een kuur een goede manier om makkelijker over te gaan op een gezondere levensstijl. Dat gebeurt sowieso al, omdat je tijdens de sapkuur ongezonde voeding en drankjes laat staan. Tegelijkertijd geniet je van sap in lekkere smaken boordevol goeds. Ook fijn: de extra shotjes.

Voordelen

Een sapkuur is te vergelijken met een schoonmaakbeurt van de ‘filters’ van je lichaam: je organen. Sapvasten draagt namelijk bij tot het behoud van een gezonde spijsvertering en ondersteunt de reinigende werking van je lever. Deze organen spelen een belangrijke rol bij het afvoeren van gifstoffen. In een paar dagen weer een schoon en energiek gevoel? Ja, graag.

Groentesap à la mama

Wat er in de sappen zit? Wow, 400 gram groenten in één flesje – dus ook een prima tussendoortje voor je kind. Alles gaat bij Sapje met de hand: van het wassen, wegen, slowjuicen, bottelen en labelen, tot het invriezen (een natuurlijke manier om vitaminen, mineralen en antioxidanten te behouden, zonder conserveringsmiddelen). De sapjes smaken daarom home-made, terwijl jij alleen maar hoeft te ontdooien.

Aan de slag: mét korting

Wil jij ook je lichaam eens extra goed verzorgen en je immuunsysteem een fijne boost geven? Mooi meegenomen: met de code ‘KEK10SAPJE’ krijg je 10 procent korting op jouw aankoop. Meer weten? Kijk op: Sap.je