Zomerhoroscoop: Waterman, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:25
zomerhoroscoop waterman

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Waterman, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

21 januari – 19 februari
 

Liefde/gezin

Er zijn van die jaren dat je duidelijk voelt dat dingen ‘anders’ zijn. Jij vóélt je anders. Saturnus staat sinds december vorig jaar in jouw teken en zorgt ervoor dat je veel dingen uitdagender en lastiger ervaart dan voorheen. Tot je ontdekt dat veel zaken een stuk makkelijker gaan als je grenzen stelt, praktisch te werk gaat en onhaalbare dromen loslaat. Kom maar op met die structuur en regels, je knapt ervan op.

In je huis/gezin/familie is het al tijden onrustig en daar heb je je handen vol aan. Geen dag is hetzelfde en je loopt vaak achter de feiten aan, maar ook dit trucje krijg je steeds beter onder de knie.

In de liefde ben je momenteel niet bovenmatig geïnteresseerd. Prima als je een single moeder bent, maar iets om aan te werken als je een relatie hebt. Neem de liefde niet voor lief.
 

Lees ook
Je relatie goed houden na de tropenjaren: ‘We groeiden volkomen uit elkaar’ >

 

Werk/financiën

Niks mis met je doorzettingsvermogen en je verantwoordelijkheidsgevoel. Deze zomer gooi je er desnoods een schepje bovenop als het niet anders kan. Het levert je natuurlijk ook veel op: je speelt jezelf in de kijker en je bewijst dat je veel in je mars hebt.

Op zoek naar ander werk? Het gebeurt misschien niet meteen, maar tot eind van het jaar kan er via je netwerk iets moois voorbijkomen. Zorg ervoor dat mensen aan je denken; investeer in je netwerk en laat van je horen als je beschikbaar bent.
 

Kansen en uitdagingen

  • Hoe beter jij je in de ander kunt verplaatsen, hoe beter jullie relatie wordt.
  • Een lastige: durf jezelf kwetsbaar op te stellen. Je weet bij wie.
  • Het is beter om te twijfelen dan dingen te doen die niet goed (meer) voelen.
  • Neem jezelf niet altijd zo serieus; humor sleept je overal doorheen.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >