Kleefburen op vakantie: ‘Ze doken steeds toevallig op en schoven brutaal aan’

12.06.2024 10:19
zomer vakantie kleefburen Beeld: Unsplash

Zon, zee, strand en veel plezier. Tot die leuke buren op de camping een ware kleefboel blijkt.

Guusje (34), moeder van Gijs (9):

“Naast ons op de camping in Italië stond een stel met een zoon en dochter van ongeveer dezelfde leeftijd als onze zoon Gijs. Superleuk dat de kinderen zich vermaakten als we terug kwamen van een dagje zee en wij maakten af en toe een praatje over de heg. Wat ons betreft was dat voldoende.

Lees ook: Dit besteedt een gezin gemiddeld aan de zomervakantie

Kleefburen

Daar dachten de buren anders over. Ze doken steeds toevallig op; op exact dezelfde markt of in hetzelfde dorp. Ze schoven brutaal aan als we op een terras zaten en nodigden ons uit voor een barbecue. We wilden Gijs, enig kind, niet het plezier van een vakantievriend ontnemen, maar zaten zelf niet te wachten op gezelschap.

Op een gegeven moment reden we dertig kilometer om op een ander strand te zitten. Bij thuiskomst hoorden we dat de buren het halve strand hadden afgezocht. ‘Ach, zo jammer dat we jullie gemist hebben’, jokten we.”

Dit artikel stond eerder in Kek Mama.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.