Voor de Leeuw draait het dit jaar maar om één ding

25.12.2023 15:16
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Leeuw.

Leeuw 21 juli – 21 augustus

Zowel voor de single als de gebonden Leeuwen draait het in de liefde maar om één ding dit jaar en dat is seks. Niet om flirten, niet om romantiek. Nee, seks! En als het even kan ook nog de finaal ongeremde hardcore porno met een hoofdletter P. Heb je al een relatie, dan kun je helaas ook rekenen op een aantal hoogoplopende ruzies, maar hé, liefde overwint alles en lust ook.

Qua vriendschappen verandert er wel het een en ander. Mensen komen en gaan, maar de personen die dit jaar uit je leven verdwijnen zijn net niet degenen waarvan je dit had verwacht. Wel is het belangrijk voor je om te weten dat deze gebeurtenissen je er veel van leert en er vooral sterker en wijzer van wordt.

Lees ook – ‘Samen porna kijken loopt bijna altijd uit op een hete sekspartij’ >

Op één lijn

Wat betreft het opvoeden zullen jij en je partner duidelijk één lijn moeten trekken. Nu is dat niet altijd het geval, waardoor je kind de kans krijgt om jullie tegen elkaar uit te spelen.

Je financiën kabbelen rustig door in 2024. Geen hoge pieken maar ondanks de verbeteringen die jullie dit jaar in de woning aanbrengen ook geen diepe dalen.

Qua werk kun je een interessant voorstel of mooi aanbod verwachten. Zo rond de maand mei zal duidelijk worden waar het om gaat.

Belangrijk voor Leeuwen

  • Je kunt prima duidelijk én diplomatiek zijn.
  • Soms kan de lat best een stukje lager.
  • Je kwetsbaarheid durven tonen is een teken van kracht.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.