‘Wijt het aan de warmte, maar ik zette het schaamteloos op een flirten met de huisschilder’

11.09.2023 15:00
thuisblijfvader Beeld: Getty Images

Het kwik dat stijgt en een lekker zonnetje op je bol: niets heerlijker dan een zomerse flirt, ook als is-ie nog zo vluchtig.

Giulia (44) is getrouwd en moeder van twee kinderen (9 en 6).

“Sinds ik de diagnose lupus kreeg, is mijn leven flink veranderd. Na jaren kwakkelen bleek ik drie jaar geleden opeens chronisch ziek. Ik zie vaker clinici dan mijn eigen kinderen, dus toen ik twee zomers geleden voor het eerst dagen achter elkaar aan het prednisoninfuus moest, was ik dolblij dat zich een verzetje aandiende.

Fladderend naar het ziekenhuis

Benno heette hij, verpleger op de dagbehandeling, die tijdens zijn dienst graag buiten rookte. Zo raakten we aan de praat. Ik op het bankje, hij ernaast voor een snelle sigaret. Al gauw kwamen we elkaar meerdere keren per dag tegen, ook in de periodes die volgden. Dan maakten we geintjes, steeds vaker seksueel getint. Hij wist dat ik getrouwd was, ik wist van zijn datingbestaan. Toch maakte het geflirt mijn ziekenhuisbezoeken er stukken zonniger op.

“Het geflirt maakte mijn ziekenhuisbezoeken er stukken zonniger op”

Wanneer mijn man en kinderen soms aanbieden om met me mee te gaan naar een onderzoek, houd ik ze wijselijk af; Benno en ik zien elkaar steevast wanneer ik weer eens in zijn werkomgeving wandel. Telefoonnummers hebben we nooit uitgewisseld, dat zou een glijdende schaal betekenen. Dat hij mijn medische dagen stralend maakt, is meer dan voldoende. Vliegen de vonken er daarna wel vanaf met mijn eigen vent.”

Lees ook – Stiekeme flirts: ‘Een onschuldige kus mondde uit in stomende vrijpartijen’ >

Kom toch binnen, blote schilder

Blanca (30) woont samen en is moeder van een zoon (2).

“Kijken mag, aanraken niet. Dus voelde ik me geen seconde schuldig tegenover mijn vriend, toen ik onze huisschilder Jamie, die al dagen ploeterde in de hete zon, een biertje aanbood tijdens het middagslaapje van mijn zoon. Op de laatste dag van de klus accepteerde hij het dankbaar en zakte in zijn blote bast op de loungebank in onze tuin. Het was eruit voordat ik er erg in had: ‘Ik doe gezellig met je mee.’

Wijt het aan de warmte, maar met een flesje 0.0 in mijn hand, zette ik het schaamteloos op een flirten. Jamie kon er wel om lachen. ‘Als al mijn klanten zo prachtig waren, was ik een gezegend man’, knipoogde hij. Waarop hij mijn voorhoofd vederlicht kuste, bedankte voor de klus en de volgende dag een gepeperde factuur bezorgde voor zijn verrichte zaken. Dat krijg je ervan, grinnikte ik in mezelf, en maakte nog diezelfde dag het bedrag over.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.