Vlogger Mascha voor het eerst na bevalling weer in badpak: ‘Ik ben tevreden’

08.06.2021 10:56

Voor het eerst na een lange winter weer in badpak ten tonele verschijnen, is voor veel vrouwen toch een ding. Laat staan wanneer je bevallen bent en nog moet wennen aan je veranderde lijf. Mascha Feoktistova herkent dat, vertelt ze in haar meest recente vlog. 

‘Ik heb voor het eerst sinds ik bevallen ben weer een badpak aan’, vertelt Mascha in haar vlog. ‘Het enige duidelijke verschil dat ik zie is mijn huid. En mijn borsten zien er wel echt anders uit. Er wordt gezegd dat er niets verandert, maar het verandert wel echt. Ik geef ook nog borstvoeding hè. Maar hé: ik ben tevreden over mijn lijf.’ En terecht, want ze ziet er fantastisch uit in haar panterbadpak. 

Lees ook

Goed om te weten: alles over je gewicht tijdens de zwangerschap

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Trigger

Eerder vertelde de influencer dat ze liever niet openlijk praat over afvallen en haar gewicht. Niet omdat ze zich ervoor schaamt, maar omdat ze anderen niet wil triggeren met haar verhaal. ‘Ik weet nog dat ik jaren terug zelf veel was afgevallen en comments kreeg als: ‘Nu vind ik je eigenlijk niet leuk meer, je bent nu zo’n dertien in een dozijn-meisje.’ Ik vond dat bizar, maar snap ook dat het gevoelig ligt’, schreef ze in haar column voor Grazia. ‘Heel interessant, maar persoonlijk wil ik die trigger liever niet zijn.’

Bekijk Mascha’s vlog hier: 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!