Borstvoeding-musthave: zoogcompressen waar jij én je borsten blij van worden

26.04.2021 11:02
zoogcompressen

Lekkende borsten zijn een irritante bijkomstigheid van borstvoeding geven en kunnen je op de meest onhandige momenten dwarszitten. Natte vlekken op je shirt tijdens het boodschappen doen, een brunch bij je schoonouders of de eerste Zoom-meeting na je verlof… Ja, da’s gewoon rete ongemakkelijk. Tussen het voeden door zoogcompressen in je bh dragen, voorkomt die vervelende momenten.

Ze zijn er in allerlei soorten en maten: wij hebben een aantal verschillende, fijne exemplaren voor je op een rij gezet.

 

Hip en herbruikbaar

Omdat het oog ook wat wil, is er behalve héél veel neutrale zoogcompressen ook een scala aan pads met gezellige printjes verkrijgbaar. Van abstracte grafische vormen tot regenboogjes, bloemen en flamingo’s. Deze vrolijke, wasbare compressen zijn gemaakt van ademend bamboe en komen met een handige waszakje die ze bij elkaar houden tijdens het wassen.
– Gemaakt van ademend bamboe
– Drie paar per verpakking
– Geleverd met waszakje

Shop ze online

 

Lees ook:
Alles over zoogcompressen: wat zijn het en wanneer heb je ze nodig?

 

Extra dun voor eenmalig gebruik

De wegwerpcompressen van Medela zijn ideaal onder strakke kleding, want de zachte, hypoallergene pads zijn slechts 1,3 mm dik. Desondanks belooft Medela dat er geen druppeltje melk doorheen komt dankzij de ‘waterproof ruglaag’ en de kern van polymeer voor optimaal absorptievermogen. Schuiven in je bh doen ze niet: met een brede, zelfklevende strip hechten de compressen zich goed aan de binnenzijde van de cups. Handig: de ovale vorm en flexibele randen voorkomen lekken aan de zijkant.
– Ultradun: slechts 1,3 mm dik
– Speciale ovale vorm
– Verkrijgbaar per 30 of 60 stuks

Ja, deze kan ik goed gebruiken

 

Speciaal voor ’s nachts

Deze Cache Coeur Night Zoogcompressen houden niet alleen jou en je shirt, maar ook je bed droog. Ze zijn 100% lekvrij, verschuiven niet dankzij een flinterdun antislip-laagje en beloven optimaal comfort en bescherming van je tepels. Ook fijn: je gooit ze na gebruik probleemloos in de wasmachine én de droger, waarna ze weer heerlijk fris zijn voor de volgende ronde.
– Speciaal voor ’s nachts
– Schuift niet door dunne antislip-laag
– Kunnen in de wasmachine en droger

Bestellen maar!

 

Lees ook
Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig

 

Onopvallend zwart

Ook de zwarte wasbare zoogcompressen van Carriwell zijn een fijne optie, vooral onder zwarte en andere donkere kleding. Ze zijn gemaakt van zacht katoen en bieden maximale bescherming. Je koopt ze per zes stuks en worden geleverd met een handig wasnetje waarmee je ze ongeschonden weer uit de wasmachine tovert.
– Bestaat uit vier dunne laagjes stof
– Gemaakt van zijde, polyester, polypropeen en katoen
– Drie paar per verpakking

Ja, deze zoogcompressen wil ik shoppen

 

Warm óf verkoelend

Zoogcompressen die een lekprobleem oplossen, zijn onmisbaar tijdens de borstvoedingsperiode. Wat extra liefde en aandacht voor je hardwerkende borsten in de vorm van verkoelende óf verwarmende compressen, kan echter ook geen kwaad. De Lansinoh Thera Pearl Breast Therapy Packs zijn flexibel en herbruikbaar, en kunnen zowel in de magnetron als de vriezer. Warm bieden ze verlichting van geblokkeerde melkkanalen, koud helpen ze om pijn en zwelling te verlichten. Worden geleverd inclusief zachte, wasbare covers en zijn makkelijk te reinigen.
– Verwarmd én gekoeld bruikbaar
– Blijft flexibel, zelfs in bevroren toestand
– Eén paar per verpakking, inclusief twee wasbare covers

Meteen kopen

 

Benieuwd naar andere musthaves van de baby-uitzetlijst? Hier vind je alles voor een goede start.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!